Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Kdysi byli bojovníky (1994) 

Po celých 102 min jsem měla pocit, že koukám na dokument a ne hraný film, tolik za mě.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Vynikající komedie, u které se smějou jak ženské, tak překvapivě (a hodně) i chlapi. Vynikající K.Hahn,Bell, Applegate i Smith - všechny se skvěle doplňují a je vidět, že si i své role náležitě užívají. Navzdory jednoduššímu ději ale film rychle odsýpá a hlášky a skeče v něm jsou perfektní.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Strhující tempo, vtipné hlášky, charismatické osobnosti mezi hlavními protagonisty, výborná akce, výborné efekty... Nicméně vzít jako hlavní záporačku ne-herečku bylo jednou z největších chyb tohohle filmu. Cara Delevingne je prostě cokoliv jen ne schopná věrohodně zahrát jakoukoli emoci.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Tento film má takový potenciál, má úžasné momenty a nápady... Bohužel jej neexistující charisma Jaden Smithe táhne ke dnu.

plakát

Monsieur Chocolat (2016) 

Poeticky vyobrazený svět a život klaunů, jež pro smích diváka udělají vše, ovšem mimo jeviště již jejich život téměř postrádá radost. Vynikající ztvárnění obou hlavních rolí!

plakát

Nepřítel (2013) 

Nejlepší psychologický film poslední doby!! Dopředu upozorňuju, že tohle je definitivně ten nejvyšší level! Tento film nutí člověka přemýšlet, hledat a utvářet. Tady nestačí jen poznat "the big picture", ale je třeba chápat souvislosti. Každý snímek, který ve filmu uvidíte, každá věta, kterou uslyšíte - všechno má svůj smysl a jen díky důkladné analýze poté budete schopni pochopit celou zápletku. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody!

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Postavy jsou vyobrazeny velmi povrchne, herci predvadeji, ze vlastne ani hrat neumeji. Hodne casto jsem se behem filmu od plic zasmala absurdnosti dialogu. Eva Green se snazi zachranovat svuj chaby herecky vykon svymi krivkami, ktere jsou stejne dokonale jako vzdy. Ale ve chvili, kdy promluvi ji neverim (az na jedinou minutu monologu) ani slovo. Alba nezklamala, jeji "vykon" byl ocekavan. A tak muzu pokracovat a zastavit se jen u Marva a Roarka, kteri drzeli mou pozornost az do konce. Overall, snad to nevydela tolik, aby se tvurci rozhodli zprznit jeste treti dil!