Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Válečný

Recenze (10)

plakát

Přednosta stanice (1941) 

Pokud né nejlepší, tak rozhodně jde o jeden z nejlepších filmů Vlasty Buriana.

plakát

Revival (2013) 

Oddechovka, která hezky pobaví a k tomu dobrá muzika.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Zatím 4 hvězdičky, ale jestli bude všech 14 dílů jako těch prvních 8 co jsem měl možnost shlédnout, asi dám hvězdičku pátou, velmi povedené!

plakát

Sviňák (2013) 

Výborné drama se spoustou vtipných scén, mě to naprosto sedlo a můžu doporučit. :)

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Film se mi líbil. Jen mě ale mrzí že nám v traileru a v obsazích vyslepičí kdy, kde, proč a jak se to stalo a mi se vlastně jen podíváme na detaily celé akce zpracované do filmu. Akční scény se mi líbily ale zdálo se mi že postavy trochu splívají. Někteří uživatelé si tu stěžují na patetický závěr filmu, ale za 1. to se od filmu dalo čekat, a za 2. když už jsem u toho, tihle chlápci ať byli jací byli, byli to hrdinové a tak si myslím že si těch 5 minut na závěr filmu zaslouží.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Trochu jsem se obával jak takový film bude vypadat a jestli to nebude prostě trapárna kdy si dva dědci snaží vyrazit umělé zuby z ringu zpátky do skleničky, ale nestalo se tak, stal se pravý opak. Dialogy, tu vtipné, tu vážné do sebe zapadali a vedlejší postavy výborně sekundovali těmto dvěma velikánům, a jako třešnička na dort, závěrečný zápas. Musím říct že tento film se opravdu povedl!

plakát

Hon (2012) 

Velmi dobrý film a ukázka toho, kam až může zajít nevinná věta malé holky. Doporučuji komentář uživatele verbal, lépe bych to asi nenapsal... :D

plakát

Kimssi pyoryugi (2009) 

Velice nápaditý příběh, v mnohém připomíná a také naráží na Trosčníka s Tomem Hanksem, ale je tam prostě něco navíc, víc emocí, víc smíchu a to něco navíc z filmu dělá opravdu hezkou podívanou.

plakát

Hatufim (2010) (seriál) 

Po dlouhé době seriál u kterého jsem posledních pár dílů vydržel sedět jako přikovaný.

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

Klasika, bez které se mé vánoce neobejdou. Klasická pohádka s předvídatelným koncem, ale vůbec vám to nevadí, jakmile na konci začne zpívat Kája Gott :) Za mě 4*.