Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Film, ktery nechal velmi silny emocionalni zazitek. Kamera super, zabery ostre, super kontrast, barvy krasne vyladene, detaily, hudba uzasna, dobre dosazeny herci sedeli, snaha vyrovnat se originalu, povedla se, celkove jeden z nejlepsich filmu co jsem tenhle rok videl ❤️ a Freddy je uzasnej 😊

plakát

Powwow Highway (1989) 

Parádní film ! Soucítím s původními obyvateli. Je to smutné když vidíte jak se k nim ameri

plakát

Chose Cooking The Movie (2015) (amatérský film) 

Jsem moc rád že jsem to viděl na premiéře v Brně v Kině Scala ! Byl to jeden z nejlepších filmů které v historii CineTube mohlo vzniknout ! :) Je tam vše co má mít správný film: - Super záběry - Akce - Komedie - Rusák :D (Vadim) - Dospělý lidi - Přestřelky - Krev - Zbraně - Hudba A proto dávám 100% Tento film je lepší jak některé profesionální České filmy !!!!!!!!!!!

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Skvela kamera perfektni zabery, pribeh neni nic extra protoze jsem nechapal nejake pasaze take me mrzi role pana Donutila ktery tam byl jen chvili ale i tak me pan Boleslav Polivka v hlavni roli nezklamal :)

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Perfektní film, uz jen ta prace kterou si museli animatori dat je neskutecna a pribeh je skvele prolnuty se synem a otcem coz se ukaze na konci filmu a filmu davam proto 5/5 a hodnotim jej slovy dokonalost :)

plakát

Proč? (1987) odpad!

Nechutne zpracovany komunisticky film, zveda se mi uz jen kufr z te doby kdy byl film tocen...