Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Jennifer Aniston v hlavní roli, jakožto prostitutka, která se snaží zaujmout roli matky a manžela? Výborné hlášky, prakticky nečitelný děj, u kterého očekáváte, že se stane přesně to, co se většinou ve filmech odehrává, se nestane. Celý film jsem žil v očekávání, kam až se cesta Millerových dostane a jak skončí. Prvek, kdy celá "rodina" začne zpívat znělku z Přátel a Jennifer Aniston nemá ponětí, že se to stane součástí filmu a zachová se jako pravá herečka, na mě udělal dojem, který se do takovéhoto typu filmu velmi hodil.

plakát

Černí baroni (1992) 

Nejvíce věrohodným prvkem v celé této geniálně černé komedii, je pro mě jednoznačně Miroslav Donutil, který opět nezklamal - ovšem nejen on! PTPácká jednotka složená z advokátů, šlechticů a dalších je brilantním zrcadlem doby, ve které se absurdity střetávaly s realitou.

plakát

Would You Rather (2012) 

Hororový film, který se v lecčem podobá Saw, nicméně i tak má nádech netypického filmu, který stojí za shlédnutí. Na hercích není prakticky znát, že své role hrají a scénář napsán tak, jak by se s největší pravděpodobností zachoval každý průměrný člověk. Brittany Snow v hlavní roli sestry, která se snaží zachránit umírajícího bratra se na roli hodila, i když přehraný konec byl lehkým zklamáním.

plakát

Gravitace (2013) odpad!

Jeden z nejhorších filmů, který jsem kdy viděl. Je sice fakt, že jsem tento snímek viděl ve 2D a že ve 3D by se nejspíše alespoň prostředí vyjímalo stoprocentně jinak, ale naprosto nulová dějová linie, pro mě šíleně přehrávaný a neprofesionální herecký výkon Sandry Bullock, ve mě zanechal prázdnou díru v duši. Ani oslňující George Clooney nedokázal zabránit tomu, abych tomuto filmu dal nálepku: ODPAD! PS: Námitky, že nejde o děj, ale o zpracování 3D? V tom případě byl tento film naprosto zbytečný a je lepší si zajít do kina na 3D dokument o Vesmíru, který bude realističtější, pravdivější a dozvíte se mnohem více, než o vnitřím rozpoložení Sandry Bullock a jejích záchvatech při nezvládání stresových situací.

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Za poslední dobu konečně reálná kriminálka, která má říz a spád. Nebrání si servítek, sprostá mluva a né vždy vybrané chování svědčí o tom, že se tento pořad vymyká standardně "cenzurovaných" a tím pádem i nerealisticky zpracovaným kriminálkám, které máme tu "čest" v poslední době sledovat. Vědomí, že jeden z hlavních aktérů filmu je mým současným profesorem na vysoké škole, je pro mě naprosto klíčové, protože Miroslav Hanuš se zhostil své role naprosto přesně tak, jak se ve skutečnosti tato osoba projevuje.