Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 922)

plakát

Buď chlap! (2023) odpad!

Něco mezi odpadem a jednou hvězdou. Tragédie.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) odpad!

Nechybělo mnoho a vypnul jsem to. Akce působí lacinně, díky střihu a tmavým scénám je nepřehledná a nápady budete hledat marně. Totální vykrádačka, která láká na Gal, která kromě modelingu nemá co nabídnout. Teda, to se týká také zbylých neherců. Tupé až běda. Ale asi i Netflix chtěl mít akční sólovku s ženou v hlavní roli, tak do toho šel přes mrtvoly. Tohle ale nevyšlo.

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) odpad!

Začnu výčtem toho, co shledávám naprosto tragické...Scénáristicky mix či kopie předchízích dílů bez nějaké inovace, herci bez špetky sympatií, efekty cca z roku 2000 a vlastně ani noví roboti mě nebavili (asi až na Eagla, Hawka či co to bylo). Spousta keců a motivací o ničem, bez vtipných situací, bez inovativního nápadu. Vzpomínáte, jak ve dvojce nebo trojce nějaký ten kočko robot nasypal do bunkru ty guličky a z nich se stal ten žiletkový robůtek? Jo, tak takové nápady mám na mysli.

plakát

Advokát (2022) (seriál) 

Zpočátku zajímavé, leč s postupem času dochází ke značné stereotypnosti vedlejších dějových linek a ta hlavní vlastně ničím nepřekvapí. Zároveň mé doporučení zní: udělejte si mapu postav, pomůže vám to se v nich lépe orientovat, jelikož se o nich více mluví, než že byste je viděli na obrazovce. 60%

plakát

Babylon (2022) 

Za mě teda bída. Přepálená stopáž, kopie Velkého Gatsbyho jak vyšitá. Storylines se my nelíbila ani jedna. Občas nuda k usínání. No, řekl bych značně nadhodnoceno, ale každý má jiný vkus.

plakát

Neobyčejná - Série 1 (2023) (série) 

Je to taková pohodová jednohubka s krátkými epizodami. Po slibných 2 dílech se vytratí jedinečnost a více než výjimečný stává se seriál obyčejným. Nápad skvělý, ale za mě nedotažený. Krátká stopáž a příjemná hudba jsou plusy navíc k těm 3 hvězdám.