Reklama

Reklama

Advokát

(seriál)
  • USA The Lincoln Lawyer
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2022–2024), 24 h 45 min (Minutáž: 43–56 min)

Předloha:

Michael Connelly (kniha)

Hudba:

David Buckley

Hrají:

Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Christopher Gorham, Becki Newton, Angus Sampson, Kim Hawthorne, Chris Browning, Reggie Lee, Lamont Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Idealistický právník úřaduje ze zadního sedadla svého Lincolnu a nabourává přitom zavedené pořádky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch seriálů, od kterých se člověk nedokáže odtrhnout. Z mého pohledu to má všechno, co má právnická kriminálka mít a ještě něco navíc. Na jedničku vyšel i casting a jako bonus beru účast Becki Newton, kterou jednoduše žeru. Connellyho předlohu neznám, ale po tomhle se na nějakou jeho knihu nejspíš vrhnu. 100% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení. Sympatický právník řeší své malé případy a hlavní velký případ. Celé je to podané do pohody, nejde o temné krimi. Vítězí chytré dialogy, slovní šarvátky v soudní síni a nechybí omáčka ze soukromého života. Začátek není ještě tak poutavý, ale postupně je to lepší a lepší. Doufám, že se rozhodnou pokračovat další sérií. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, nový seriálový Lincoln Lawyer nemá na toho filmového, stejně jako Garcia-Rulfo nemá na původního Mickeyho Hallera, kterého ztvárnil dokonalý McConaughey. Ale nalijme si čistého vína, čekal tady někdo, že to bude lepší ? Seriálový Obhájce jede v zažitých kolejích, nesnaží se vybočovat, protože ví, že stačí obsadit do hlavního role sympaťaka (jak jsem již řekl, tak Garcia-Rulfo neoplývá takovým hereckým talentem jako jeho kolega, na druhou stranu, charisma mu nikdo odepřít nemůže...A mně to stačilo). Přidejte k tomu prosluněné prostředí LA a máze zaděláno na poctivou jednohubku jako ze staré školy. Příběh nemá asi čím strhnout, pobavila mě linka těch dvou bývalých manželek, kdy zejména Becki Newton přinesla do svých scén jakýsi nezdolný životní elán. Pokud bude druhá řada, tak si ji rád pustím. Nejedná se o nic světoborného, ale jako oddechovka to funguje na výbornou! 6,5/10 ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Odpoved Netflixu na Bosche od Amazonu se prekvapive povedla. Trochu jsem mel obavy z predstavitele Mickeyho Hallera, ale nakonec se ukazaly jako liche. Manuel Garcia - Rulfo byl vybornej i kdyz v knihach jsem si Hallera predstavoval trochu jinak. Vyhrady bych mel k adaptaci na dnesni podivnou dobu, ale bez toho dneska holt nenatocite ani home video. Tesim se na pokracovani, Connelly je kral! ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dívat se na první sérii dalo, často s přeskakováním, ale dalo. Jen si nemyslím, že tohle by byl námět na seriál, spíše na průměrný celovečerák (24%). Ohledně 2. série - Matlockovi na podobné patálie stačilo 40 minut. Tak proč je nyní třeba na to samé 10 dílů? 90% zbytečností a vaty, to je odpověď. (16%) Celkem to je za mě za obě série za... (20%) ()

Galerie (258)

Související novinky

Stranger Things znovu trhají rekordy

Stranger Things znovu trhají rekordy

01.06.2022

Po dlouhé pauze, zapříčiněné mimo jiné také pandemií covidu, se seriálový hit Stranger Things vrátil na Netflix. A to rovnou ve velkém stylu. Čtvrtá série, která byla rozdělena na dvě části, přičemž… (více)

Reklama

Reklama