Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Národní třída (2019) 

1* za roztomile vyjetého Jana Cinu (i když je pravda, že smysl jeho postavy ani většiny dalších věcí ve filmu jsem moc nepochopila).

plakát

I skrzypce przestały grać (1988) 

„Půl milionu Romů bylo během války popraveno nebo zahynulo v koncentračních táborech. Jejich pozůstalí nedostali žádné odškodnění. Doložené historické události Němci popírají a svět o nich téměř nic neví. Tento film nemá být jen poctou boji romské menšiny za přežití, ale též připomínkou faktu, že čtyřicet let od pokusu o jejich totální vyhlazení jsou Romové stále diskriminováni.“ A po dalších 20 letech bohužel taky… Jsem moc ráda, že existuje film, kterej to připomíná. Jen škoda, že o něm skoro nikdo neví. Taky jsem do dneška nevěděla, než mi ho kamarád ukázal na youtube. Nutno říct, že i filmařsky jsou "A housle přestaly hrát" velmi dobré, část z Osvětimi je brutálně autentická (teda aspoň myslím…). Na konec jsem se sice dost těšila, ale rozhodně ne kvůli tomu, že by film nudil.

plakát

Atlet roku 2018 (2018) (pořad) odpad!

"Hrc prc." "Ať tě posere pes." ".. chůze jak po kefíru.." To a mnohem víc uvidíte v pořadu, který má oslavovat českou atletiku. Gratulujeme Alešovi Hámovi a přejeme Monice Absolonové šťastný vrh. Ps: Hudební produkci snad ani netřeba komentovat.

plakát

Sbohem děcáku (2017) 

Co je na nich ztraceného? Alespoň dva z nich dokázali velké věci. Držím palce všem třem!

plakát

Andělé všedního dne (2014) 

Mám moc ráda knížku a asi i proto mě film nakonec docela zklamal. Herci nebyli nic moc. Vojtu Dyka mám ráda, ale tady působil až moc tetrálně, Bolek Polívka byl ve své melancholičnosti příliš jednotvárnej a Klára Melíšková bohužel působí dost nesympaticky. Scénář se držel knihy dost podrobně, ale ve filmu bylo občas těžké se zorientovat. Propojení světa andělů a lidí bylo ale ztvárněno působivě. Líbilo se mi i zastavování jednotlivách scén. Scéna s orálním sexem v závěru působila zbytečně lacině (v knize je o tom jen zmínka), ale i přesto myslím, že film předává poselství, které předat měl.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Viděno znova po letech. Myslim, že se tvůrci sjeli extází, ale jinak pořád super.

plakát

Špión (2015) 

Sookie opět nezklamala ;-) a výběr hudby taky ne, například hudební festival v Paříži a tam Verka Serduchka byl mazec :-) správná komedie, moc jsme se pobavili.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Zajímavej seriál. Chtěla jsem hodnotit líp, ale poslední díl byl na hranici odpadu :-(