Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (124)

plakát

Přerušený kruh (2012) 

90% "ždímačka na emoce"??...někdy mě ty komentáře fakt pobaví :-(......Pokud znáte osobně někoho se stejným, či podobným životním osudem, tak musíte uznat, že film Vás vtáhne do té děsivé reality, kde si rodina sáhne na úplné dno a ne všichni z něho vstanou....

plakát

V pasti (2005) 

63% Nevím, jestli mi to nějak uniklo, ale nechápala jsem tu nenávist Hayley (E.Page) k pedofilům...U dospělého člověka je to pochopitelné, ale že by se tímto tématem nějak detailně zabývaly 14ti leté dívky (pokud teda nemají vlastní zkušenost s těmito individuy), tak to pochybuji...Něco mi tam prostě nesedělo, možná bohužel herecké výkony:-( :-(

plakát

Neřízená střela (2010) 

60% Toto bylo pro mě docela zklamání, čekala jsem víc.

plakát

Němý svědek (1994) 

75% Pro někoho průměrný film, pro mě má v sobě prostě víc..Nemohla jsem si roky vzpomenou na název, ale chtěla jsem ho ještě vidět, protože mě jako teenagera nadchl. Teď už samozřejmě vidím i nedostaky, ale nadšení přetrvává.

plakát

Úkryt (2011) 

80% Pořád jsem čekala, že to všechno, kvůli čemu hlavní hrdina (M.Shannon) obětoval svou práci, přátelé a málem i rodinu pro něco bude...,že to neskončí diagnozou"blázen"...a dočkala jsem se:-)!

plakát

Noe (2014) 

78% To vážně nechápu, proč má film tak nízké hodnocení?? Když i já jsem překousla mluvící kameny, tak to snad zvládne každý.. Člověk se musí občas povznést nad realitu a toto ani nemělo působit reálně.. Každopádně to ve mně vzbudilo spoustu pocitů a o tom mají filmy být.

plakát

Spálené vzpomínky (2007) 

75% Děj plný emocí...Najdete zde i nějaké nedostatky, ale z některých momentů je vám opravdu smutno. Herecké výkony byly nad mé očekávání.

plakát

Melodie mého srdce (2007) 

78% Film je opravdu pohádkový...,ale stejně tomu chcete věřit..

plakát

Dolores Claiborneová (1995) 

85% Prvních pár minut jsem nechápala, proč někdo natočil "Misery 2" a to ještě se stejnou herečkou???Ale opak byl pravdou. Matka, která bojovala za lepší život pro svou dceru ve mně vzbudila sympatie. Bohužel ve filmu pro ni nikdo moc pochopení neměl... Velmi, velmi povedené!

plakát

Jako nikdy (2013) 

65% Je těžké posuzovat film kde jsou vám sympatické hlavní ženské role a z mužské se vám dělá zle....J.Schmitzer v roli umírajícího nedoceněného malíře- sochaře, to ne...to není můj šálek kávy.