Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené seriály (10)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Možná to trochu nadhodnotím, ale je to asi proto, že se jedná o jedinej seriál svýho druhu. Proto se taky přenesu přes všechny ty ukecaný scény, místo kterejch bych radši viděl střeva, krev a masakrování zombíků. Ještě, že je tam Daryl Dixon, kterej se s ničím zbytečně nesere. A taky fakt, že všechny postavy, který mě sraly, dřív nebo pozděj chcíply...a vlastně i některý ty co mě ani tak nesraly, ale to je v pohodě.

Spartakus

Spartakus (2010)

To je prostě nářez. Když jsem viděl poprvý první díl, chvilku mi trvalo zvyknout si na tu hromadu počítačových efektů, ale jak došlo na první pořádnou řežbu, byl jsem rád za ty hektolitry počítačové krve. Hrubé schéma jednoho z typických dílů tohoto seriálu: Řežba, šukání, ještě větší řežba, záporňák pičuje, šukání...hustodémonsky krutopřísná řežba!!! :D Pozor, pořadí tohoto schématu se občas mění. Ale jinak bych na to moh čumět furt dokola.

Lucky Louie

Lucky Louie (2006)

Když jsem tohle viděl poprvý, tak jsem si z toho málem prochcal trencle. Škoda že má tak málo dílů. Mohl bych se na to dívat furt dokola a pokaždý z toho mám výtlem. A hlavně pamatujte na Jerryho slova: "Při volbě sexuálních partnerů nezapomínejte na seniory. Jsou sice staří, ale ještě ne mrtví." :D

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Z vlastní zkušenosti bych řekl, že ti co někdy viděli tento seriál se dělí jen na 2 skupiny. Ti, kteří ho uznávají jako naprostej kult a vrchol humoru a potom ti, kteří to prostě nechápou a mají to za naprostou píčovinu. Samozřejmě se s hrdostí hlásím k té první skupině.

Metalocalypse

Metalocalypse (2006)

Parádní humor, parádní metal, spousta krve...co víc si přát od takovýho animáku. Jak by řekl Nathan Explosion: "It´s gotta be really fucking brutal."

Black Books

Black Books (2000)

Jeden z nejlepších britských seriálů vůbec. Takový záchvaty smíchu jsem chytal u málo které pičoviny. Jednou chci být jako Bernard...dělat si svůj byznys (nebo spíš nedělat že), celej den chlastat víno, vyhulit kartáč cigár a poslat do prdele všechny, včetně těch, kteří mi chcou nakupovat v mým krámku. Samozřejmě nesmí chybět vousatej otrok v havajské košuli, do kterýho se budu celej den navážet.

Hannibal

Hannibal (2013)

Absolutní psycho, co dodat....íbí se mi jak furt se všema vyjebává....a občas si dá do nosu ňáký to libový. Z některých Hannibalových hostin jsem úplně dostával hlad :D