Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Pro některé možná až moc kýčovité, pro mě super zábavné, moje dekadentní já úplně zaplesalo ze všech těch absurdit. Shlédnuto asi za 3 dny, bavil jsem se každým dílem, nic se neopakovalo, nevařilo se z vody a 3 série jsou úplně akorát. Agresivita medvíděte mě kolikrát dostávala do kolen. K tomu další postavy, které nebyli vůbec homofobní nebo rasistické, dokresleno graeofílií a tadá máme tu seriál mého vkusu. ()

Reklama

Erik.Zakovec 

všechny recenze uživatele

Jak už někdo zmínil, docela fajn animák na zkrácení času. Něco ve stylu Family Guye, akorát ten humor je trošičku jinde. Doporučuju tomu dát šanci, neni to pro všechny, ale pokud máte rádi Amercan Dad, Family Guy, Rick and Morty a South park, tak se vám tohle určitě bude líbit. Nejvtipnější mi zatím přišla první epizoda druhý série. ()

teplic 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizóde to vyzeralo nádejne, no ono to tak neskutočne okato kopíruje McFarlanove seriály až ma to prestalo baviť a mal som pocit, že sledujem len jeho ďalší projekt, ktorý zbúchal na kolene pri sraní a skúša ním moju trpezlivosť. Schéma postáv a ich vzťahov je úplne rovnaká ako vo Family Guy a American Dad (a čiastočne aj Cleveland Show). Máme kvázi hlavu rodiny/idiota, jeho antropomorfného kamoša, lezbu, z ktorej si všetci robia prdel, krásavicu, ďalšieho idiota a černocha. Vychádza asi každý piaty punchline, nekorektné vtipy často sú len preto, aby boli. Silené a nijaké. ()

D.Newman 

všechny recenze uživatele

Nedokážu rozpoznat, jak moc jsem zaujatej tím, že jsem si zkrátka už velmi oblíbil všechny postavy a nebo je to opravdu tak dobré.. Tak či tak, líbí se mi to více než Paradise PD i víc než Griffinovi či Americký táta.. Důležitá věc! Je nutný tomu dát chvíli čas.. Po prvním dílu si říkám.. "Co to je zase za přehnanou trapárnu alá poslední serie Simpsonů.." Druhý díl malinko lepší, ale pořád jsem měl tendenci smazat celou serii co jsem právě stahnul.. No ale zkoukl jsem asi 4 díly a říkám si, že tomu teda ještě dám příště šanci... No a další díly jsou čím dál tím lepší.. 2. a 3. série jsou pecka!!! A Ethel... To je úplně největší animovaná hyperkost...=) ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • V úvodu epizody je Steve oblečený jako princezna Leia z filmové série Star Wars. (Duoscop)

Reklama

Reklama