Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Smrt talentovaného ševce (1982) 

Nejlepší česká detektivka. Kodet v roli "lidského policajta", dobře spľňuje psanou předlohu.

plakát

Sám doma (1990) 

Průměrná americká blbost, jediný plus v tom filmu je, jaký pasti ten smrad vymyslel... nemám rád ani tenhle film, ani Kulkyna. Na další díly se skutekně nepodivám.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

2. nejlepší seriál a 1. nejoblíbenější seriál... nechápu. Občas se na to kouknout dá, ale to věčný moralizování na konci každýho druhýho dílo a často skrytá mravouka mě tam fakt nebaví. Rodinný, lehce výchovný seriál. Hm.

plakát

Nemocnice na kraji města (1977) (seriál) odpad!

Neskutečně přitroublej seriál, praděda všech stupidních telenovel. Věřim tomu, že ty vysoký hodnocení jsou tady buď a) za MUDr. Štrosmajera, b) z nostalgie. V opačným případě mě to děsí.

plakát

Běžící muž (1987) 

Jeden z nejlepších filmů s Arcinegrem. Moc nechápu příspěvky odsuzující "nadměrnou brutalitu". Brutalita je přímo úměrná tomu, o čem film je. Čili v přiměřeným množství.

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Výborný. Mám to rád odmala, kdy mě dostal zejména díl s robotem-zajícem, jak pořád chytal Vlka a nutil ho rozpočítávat se - Vlk, Zajíc, Vlk, Zajíc... spousta dobrejch nápadů, je to pěkný prostě.

plakát

Dva nosáči tankují super (1984) 

Když jsem to viděl v 80. letech coby školák, celej jsem z toho jásal. Když jsem to viděl nedávno znovu, úplně jsem se děsil jaká neskutečná KRAVINA to je.

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Nemám rád filmy natočený podle komixů nebo dělaný jako komix a dále nemám rád filmy Roberta Rodrigueze. Ale tohle je výjimka. Dobrá atmosféra, slušný Herci, výbornej Willis.

plakát

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál) 

Seriál je to blboučkej, ale Sabrina je taková sladká... že jsem na to čuměl pravidelně. S tim kocourem je taky občas sranda.