Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Život je život (2015) odpad!

Do chvíle než jsem navštívil kino s filmem Život je život, jsem se domníval, že monopol na točení trapných filmů má jen pan Troška. Bohužel tento film je dosti slabý, prakticky bez jakéhokoliv příběhu a nevylepšuje ho moc ani Ondra Vetchý se Simonou Stašovou, kteří svými hereckými výkony opět nezklamali. Bohužel po hodně dlouhé době, jsem v kině koukal na hodinky a tlačil ručičky očima, aby již byl konec. Vzhledem tomu, že jsem byl ve velice příjemné společnosti bylo utrpení o dost menší.

plakát

Cesta do lesa (2012) odpad!

Musím říct, že jedna věc, se panu Vorlovi odepřít opravdu nedá a to že mě začíná čím dál tím víc srát. Na druhou stranu, jsem byl obohacen o dvě věci, bez kterých bych nemohl po téhle zemi chodit. První věc je, že myslivci jsou úchylové kteří střílejí zvěř, protože jim nestojí péro. A druhá, že poblázněný ochránkyně přírody potřebují vopíchat. Děkuji pane Vorle.

plakát

Zmizelá (2014) 

Fincher mě tímto filmem opět nabil optimismem a přesvědčil, že i dnes kdy se točí tuny sraček, má smysl si zajít do kina s tím, že z něj budu odcházet spokojen. Zmizelou řadím mezi top filmy, které mistr napětí Fincher natočil třeba jako Sedm a nebo Klub rváčů.

plakát

Vejška (2014) odpad!

Bohužel vejška není nc jíného než sračka stejně jako gympl, u kterého jsem se však aspoň trošku nasmál. U tohoto filmu se bohužel nic takového nekonalo. Nepobaví Vás ani zhulenec, který v prvním díle tak hezky počítal tepelnou roztažnost mostu. Bohužel po filech Gympl, Ulovit miliardáře a nebo Vejška již panu Vorlovi nevěřím, že bude někdy schopen natočit snímek na který by se dalo koukat.

plakát

Equalizer (2014) 

Denzel Washington tentokrát ztvárňuje novodobého Zorra mstitele, který do chvíle než ho nasere ruská mafie, si poklidně řeže desky z dřevotřísky na poličky někde v americkým Baumaxu. Ve chvilce kdy jeho kámošku, co pravidelně potkává v nonstop fast foodu, kam si chodí číst knihy, když nemůže doma spát, zmlatí již zmiňovaná ruská mafie, jenž mladou holčinu pase. Bývalý člen elitní jednotky se tedy vydává na boj s Bostonskými gangstery aby problémy s nimi vyřešil jednou provždy. Někdo by mohl takový film označit slovem KÝČ, ale ode mě se takového slova nedočkáte.

plakát

Dřív než půjdu spát (2014) 

Po přečtení knihy, ze které jsem byl opravdu nadšený a v době jejího čtení, jsem odmítával i pozvání na pivo do hospody s kamarády a utíkal domů, abych se konečně dozvěděl, kdo vlastně Christi způsobil to, že se každé ráno probudí jako nepopsaný list a bez svého videodeníku je zmatená jako lesní včela na mýtině. Musím říct, že filmové zpracování, mě opravdu zklamalo. Jediné co bych ve filmu vyzdvihl, je herecký výkon Nicol, ale jinak palec dolů.

plakát

Americký sniper (2014) 

Eastwood opět dokázal, že je nejen výborným hercem, ale i režisérem. Velice slušné zpracování „LEGENDY" , která během více jak tří let strávených v Iráku dokázala podle oficiálních zpráv zabít 160 lidí. Bradley se role ujal opravdu bravůrně a dle mého názoru, jde jednoznačně o jeho nejlepší herecký výkon, kterému nelze prakticky nic vytknout. Zda Bradleyho odulý obličej byl do filmu záměrný, abychom mu více uvěřili postavu vidláka, který se po útocích na WTC rozhodne jako správný a hrdý vlastenec bojovat za svobodu Ameriky a nebo zda jen věkem přibral, to opravdu nevím. Je pravda, že kila navíc mu přidávají na autentičnosti postavy a já osobně mu to žral celý film. Americký sniper je film u kterého se rozhodně nebudete nudit. Akční scény jsou pěkně natočené.