Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (7)

plakát

Kokoti na neděli (2021) (pořad) odpad!

Název, obsah, provedení zapadá do marasmu dnešního světa Mee too, Black lives matter, poklekání fotbalistů před zápasem. Svět se zbláznil.

plakát

Gran Torino (2008) 

Velice poutavý film do kterého jsem se zamiloval a dojal. Vynikající do morku kosti hloubavý příběh. Clint ve vynikající formě jak herecky, tak filmařsky a režijně. Musím smeknout a dát nejvyšší ocenění. Výborné,výborné, výborné.

plakát

Sezóna zabíjení (2013) 

Béčko jako prase, až si říkám, mají-li to borci zapotřebí. Líbila se mi hudba a exteriéry. Příběh je hodně debilní, každý chvilku tahá pilku a nakonec se obejmeme a jdeme spát. Měl jsem to na dvaapůl, nakonec dvě budou u mě odpovídající. Tak hoši dobrou noc.

plakát

Kandidát (2013) 

Šílené předabování ruší celý dojem z filmu. Úvod a scéna z MCD na výbornou, ostatní je plochý příběh o mediálních mr...ách. Oceňuji snahu tvůrců o jinakost a dávám 40%.

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Výborné herecké obsazení a o to větší zklamání. Váhal jsem mezi 2 - 3 a dvojku dávám právě za to, že ani skvělý herci nevytáhli toto pro mě zatím zklamání roku o schod výše.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Rádoby šokující film, který ale v našich poměrech už zřejmě málokoho bude šokovat. Hlavní hrdina v podání Lukáše Vaculíka je málo uvěřitelný. Vica Kerekeš má svou již standartní roli sexuálního objektu. Mě osobně nejvíc realisticky sedí role pro Pavla Nečase, které se věřit dá. Vadí mi polopatické vysvětlování časové doby, kdy si tvůrci neodpustí, nám hlupákům, ukázat revoluční dění na Václaváku, abychom si uvědomili,že doba se změnila. Jinak děkuji tvůrcům a více českých snímků!

plakát

Den Šakala (1973) 

I když není snímek tak prvoplánově akční, jak jeho následovník z Hollywoodu, je pro mě o třídu výše. Stopáž je trochu delší, ale není to na škodu věci. Výborný herecký výkon hlavního představitele a výborný scénář.