Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Static (2012) 

Moc pěkný remake šestého smyslu,povedený horor.

plakát

Wolf Creek 2 (2013) 

Výborný horor a výborný Mick Taylor.

plakát

Jízda do pekel 3 (2014) 

Super akční horor s kusy rozmasakrovaných těl a litry krve.

plakát

The Wicked (2013) 

The Wicked - Výborný od začátku až do konce,místama jsem ani nedýchala jak jsem byla napnutá.Vhodnocení jsem dala 5 hvězdiček,protože jsem si celý film opravdu užila.Jsem znalkyně hororů a dokážu ohodnotit výborně natočený horor.Všem doporučuju.

plakát

Nothing Left to Fear (2013) 

Moc pěkný démonický horor akorát konec s bránou uzavřenou a pak vidím že místo Noaha tam stojí Rebeca u těch ovcí a stale se opakuj to co bylo na začátku takže na závěr dostali jí taky.Přišla o celou rodinu a stejně neutekla,stala se prokletou.

plakát

Stag Night (2008) 

Velmi povedená vyvraždovačka,mě se to líbilo hlavně ti neandrtálci s mačetama ty byli doslova luxusní.

plakát

Urban Explorer (2011) 

Pěkný morbidní horor plný krve a vražd,ten fašista byl fakt povedenej a ta scéna jak Denise stáhnul z kůže fakt síla.A ještě k tomu byl kanibal. Napětí,litry krve a tmavé podzemí Berlíná-moc pěkný ale já bych teda na průzkum nešla. Brrr.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

V zajetí démonů - Tenhle horor je fakt povedený a jsou v něm zachycené opravdu dokonalé zvukové i grafické efekty.Napětí i hrůza mě provázela po celou dobu fimu,už na začátku filmu jsem měla husí kůži.Opravdu vynikající film. Koukala jsem že v roce 2015 bude k vidění 2 díl,už se ted na něj moc těším!

plakát

Oculus (2013) 

Perfekní horor hlavně o 2 dějích minulost a přítomnost,efekty zvuky všechno pecka.Ti všichni zemřelí z minulosti-výborné masky místama jsem fakt byla vystrašená.... zrcadlo moc pěkný ale domů bych si ho nepořídila. Jedinný co mi na filmu vadilo,že to nemělo dobrý konec..Kaylie to dostalo taky a Tim zase skončil ve vězení. Jinak pecka...doporučuji.