Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (266)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Musím WC2 přiznat jedno. Opravdu mě nezklamal. Je to přesně tak slabý film, jak jsem očekával. Vlastně mě bavila jen ta úvodní scéna s policisty, ta by skvěle fungovala jako kraťas. Jenže po ní se ze záporáka (který mě prudil již v jedničce) snažili vycucat a vyždímat tolik, že z něj zbyl zase jen protivný, nesympatický a neskutečně přehrávající záporák. Celý film je docela natažený, scéna s kvízem přetažená až za únosnou mez a i ty klokani nejsou nic moc. Na mě tenhle psychicky vyšinutý Krokodýl Dundee nefunguje. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍTEJ V AUSTRÁLII, HULIBRKU!“… /// Mick Taylor nemá rád drzý policajty a turisty. Budiž – policajti jsou (vobčas) pěkní čuráci, a turisti… – hlavně ti v tomhle kousku se tak chovaj, takže jim to vlastně patří. Já zas nemám rád lidi bez pudu sebezáchovy, takže bych vlastně Mickeovi měl fandit, zvlášť, když má vytříbenej smysl pro humor. Ale jinak je to spíš nuda, ve který se honí oběti autem nebo s puškou v ruce, a kterou oživí venkovskej Aussiem svojí dovedností ovládat víc zbraní či dopravních prostředků (vlak? Hmm, tak asi příště…). Horor(?), kterej nemá čím překvapit. Snad jedině ten týpek, co by jako prej přežít chtěl… Z takový tý vobyčejnosti vystupuje až závěrečný hnízdečko hrůzy a velká dávka patriotismu. Abych pravdu řek, moc mě to nebere. Nemá čím. Do Austrálie nejezdím, magor taky … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že nejrychlejší cesta k srdci chlapa vede přes hrudník. 2.) Lítající klokan? Neznám. Lítající kamión? No jo, Austrálie… 3.) Thx za titule ,,K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hustý, od začátku až do konce. V tom nejlepším slova smyslu. Nádherné přírodní scenérie, všude přítomné horko, pár policistů, sem tam nějaký ten turista a pak hlavně geniální John Jarrartt. Tohle je přesně ideální kombinace na opravdu kvalitní horůrek. Rozhodně neváhejte, já si ho až na nějaké drobné mouchy užil skoro maximálně. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Pokračování nebo remake, možná to vyjde na stejno. Není snad ani třeba zdůrazňovat, že svým způsobem jde o samoúčelnou podívanou, v níž samozřejmě následují mnohočetné akce brutality. K tomu nepříliš složitý příběh. Jediným kladem je snad dobrý herecký výkon psychopata s démonickým úsměvem, který je hlavním tahounem celé té hrůzostrašné historie. Nehodlám se rochnit v podrobnostech a rovnou říkám, že se mi to nijak zvlášť nelíbilo. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Začne ako tupá, neoriginálna vyvražďovačka, ale postupne naberie svojakosť a udrží aj záujem diváka, ktorý videl podobných filmov stovky. Buranský vrahoun má totiž niečo do seba, práve tým, že nie je žiadny mutant ani nemá okolo seba rodinnú kompániu, ale vyzerá a chová sa ako pohodový sused z auto opravne. Kým ho teda niekto nenaštve. A drží chlapské slovo. Finálne skúšky z austrálskej histórie robia filmu zárez do žánrovej mapy. A zábery na austrálske púšte mu dodávajú vizuálnu krásu, akú sme nevideli v Texaskom masakre ani v Horách majúcich oči. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Rychlostní limit na dálnicích v severozápadní Austrálii je 110 km/h, nikoli 100 km/h. (Johnny.ARN)
  • Volně natočeno na motivy australského sériového vraha Ivana Milata, který si až do své smrti 27. října 2019 odpykával doživotní trest v australském vězení. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně se dvěma policisty je u dálnice vidět částečně zchátralý billboard s nápisem: „Golden Fleece.“ Golden Fleece je skutečný název několika australských společností. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama