Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (42)

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Osmé pokračování... páni a opět velké překvapení. Od prvního Rychle a zběsile uplynulo už 16 let a pořád to neskutečně šlape a já to pořád žeru, bavil jsem se moc ;-)

plakát

Room (2015) 

krásně natočený a zahraný drsný příběh...je tady tolik věcí...někdy je to strašidelný...ale to nevadí, protože jsme tady spolu...

plakát

Rychlí a zběsilí (2009) 

Nečekal jsem to, že i počtvrté se mi bude Fast and Furious líbit, ale musim říct, že se to povedlo... Paul a Vin jsou zpět... rychlí a zběsilí, jak to mam rád... ;-)

plakát

Gran Torino (2008) 

Clint Eastwood válí, jak po režijní tak po herecké stránce. Parádní film!!! a to auto... hmmmmmmmmmm

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Nádhera! Krásný film, kde nechybí romantika, vášeň, láska, bolest, válka, smrt... prostě vše, co nám přináší a bere život, ať chceme nebo nechceme... Poutavý, moudrý a zajímavý příběh člověka, kterému plyne život opačným směrem,... Který se musí vyrovnávat se ztrátou lidí kolem sebe, protože zatímco on mládne, ostatní stárnou a umírají... " Benjamine, musíme ztratit ty, co milujeme... Jak jinak bychom věděli, jak moc pro nás byli důležití?..." Na tohle dílo budu dlouho vzpomínat a jistě si ho znovu několikrát vychutnám. Takhle povedený film jsem už dlouho neviděl a už teď se mi zaryl hluboko do srdce.... Ta moudrost života, která je zde zobrazena, to je to co se mi líbí... " Můžeš se klidně vztekat jak blázen, že to tak blbě dopadlo. Můžeš přísahat, proklínat osud..., ale když přijde konec, musíš prostě odejít..." Brad Pitt zahrál Benjamina famózně. Ikdyž má snímek dlouhou stopáž, ani na chvíli jsem se nenudil... vynikající režie, kamera a skvělá doprovodná hudbu... geniální!!!... " Na některé věci se nezapomíná..."

plakát

Sedm životů (2008) 

Pro mě nejlepší drama roku 2008. Will Smith nemá chybu, stává se lepším a lepším hercem, což opět dokazuje v Seven Pounds. Jeho herecký výkon je dokonalý a Rosario Dawson byla ve své roli moc půvabná. Zajímavý, poutavě napsaný, napínavý a hodně dojemný příběh. Ještě mi tu dobíhají poslední titulky a doznívají poslední tóny a já mam ten správný a příjemný pocit...

plakát

Karamazovi (2008) 

Zvláštní, zajímavé...