Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Ghoul (2015) 

Vůbec nechápu, proč lidi odcházeli z kin kvůli tomu, že je to moc drsný a brutální. Že by odcházeli kvůli nudě, tak to bych pochopil, ale kvůli pár vnitřnostem. Debilní film bez nějakého potenciálu na styl paranormal aktivity. Jednou jsem u tohohle filmu málem usnul, protože se něco začne dít až na konci, jako vždy. Můj názor- NAPROSTÁ PÍČOVINA.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Jak už napovídá název, tento film je opravdu šílený. Kromě toho, že mi tam chyběl nějaký napínavější příběh, nemám k tomuto filmu žádné výhrady. Výborně zpracované akční scény, kterých je tam opravdu hodně, z hlavního hrdiny jde opravdu respekt, který jsem už dlouho v žádném filmu neviděl.

plakát

Batman: Útok na Arkham (2014) 

Animáky nejsou jen pro děti a tenhle film je toho důkazem. Pořádná brutální akce, ze které by se nějaké dítě pomočovalo dost dlouho, sex a mnoho dalších. Vůbec nebylo naškodu, že Batman s Jokerem nebyli hlavními postavami filmu, ale spíš jen takovými vedlejšáky.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Modle mého názoru je dvojka stejně dobrá jako jednička. Hodně akčních scén doprovázené vtipnými narážkami. Vizuální efekty úžasné, jen co bych tomu vytknul je to, že musel zemřít Quicksilver, jehož jsem si velmi oblíbil a jeho postava mi přišla vážně zajímavá a i herec byl zvolen dobře. Místo toho mohli nechat umřít nějakou z vedlejších postav jako například war machinea, který mi přijde nezajímavý a dost trapný a herec se na tu roli vůbec nehodí.

plakát

Arrow: Blood Rush (2013) (seriál) 

Seriál, který vám zabere jen 6 minut. No jako nic moc. Přesně nevím jestli se jedná o reklamu na nějaký debilní sluchátka, a nebo jesli to je nějaký vedlejší příběh ze Starling City, i když to by zase k normálnímu seriálu Arrow nesedělo, tak nevím, ale podle mého názoru to není až tak špatný.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Konečně změna od těch super hrdinů: co rána to knock down. Tenhle hrdina ne že tvrdé rány rozdává, ale i dostává. podle mě jeden z nejlepších seriálů všech dob.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Na to, že to měli být 2 filmy (první o Šmakovi a druhý o bitvě pěti armád), tak Šmaka zabili docela rychle. Nevím jestli je to jen můj dojem, ale Bilbo mi v tomhle díle připadal tak nějak nepřirozeně malý.

plakát

Godzilla (2014) 

Co to má bejt je to snad o godzille a ne o nějakejch zasranejch broucích nebo co to bylo. A co měli být ty blesky z tý držky godzilli. Hrozná blbost.