Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (14)

plakát

Svět podle Daliborka (2017) odpad!

Další film sloužící k podpoře západního sociálního a neomarxistického inženýrství.Jedná se o tendenční snímek, který má v divákovi evokovat pocit viny, úzkosti jestliže není v souladu s hodnotami režiséra (očividné vzhlížení k menšinám, které si to možná ani nepřejí a k západním euro-od-reality-odtržených politiků, pseudo intelektuálů a umělců). Ale co čekat, když toto podporuje ta naše "veřejnoprávní" televize :(. Pokud by se jednalo opravdu jen o kritiku nacismu jako takového, proč ne. V dnešní době je však problém spíše na druhé straně domněle vytvořeného protipólu. Odpad!

plakát

Hrajeme s Alim (2015) (pořad) 

Nějak jsem nepochopil smysl tohoto "pořadu". Ale musím říci, že něco málo mě i pobavilo. Spíš mi to připadá jako zábava pro lidi, kteří místo toho, aby šli ven za přáteli (klidně si i zahrát něco na tom playstationu..., pobavit se dle svého..) si pustí toto. Mám za to, že je to špatná substituce života. Navíc mě třeba totálně vytočilo všudypřítomný záběry na natáčecí techniku, zvukaře a kdo ví co dalšího, na youtube by to prošlo, ale tímto jen dávají kameramani najevo, jak to mají na salámu, hlavně, že budou peníze. Ale pokud jste mladý člověk a máte nějaký vztah k youtuberům, koukat se na to dá.... Nevím, jak to hodnotit, není co hodnotit.. Já to ani za nějaký seriál/pořad nepovažuji...

plakát

Mazací hlava (1977) 

Já jsem tedy nedokoukal, jelikož z filmu chci mít i něco jiného, než pocit satisfakce, že jsem tento podivuhodný film zhlédl celý. Nějaké účinky jsem nezaznamenal, jen jakési tlachání o ničem. Dal jsem tomuto filmu dvě šance, ale toto asi není pro mne. Odpad to není, jelikož zároveň lze pochopit, že někdo si vychutnává každou vteřinu těchto filmů.

plakát

Stmívání (2008) 

Celkem rozporuplný film, šel jsem do toho s tím, že buď dokoukám nebo ne. Musím říci, že herci byli vybraní opravdu dobře, co se týče námětu, můžu jen říct - proč ne. Avšak slibný začátek přeustil v tak trochu přehnanou podívanou. Ne, že by se tomu člověk musel smát, ale mě to nesedělo a mám pocit, že potenciál by se dal určitě využít lépe. Není to film pro každého, což si každý může odvodit jak z galerie, tak z popisku. Od poloviny filmu jsem přemýšlel zda udělit 3* nebo 4*, ale konec mě nějak nezklamal, ale aní nevytrhnul! Nakonec dám tedy 4*. je to i kvůli bezmyšlenkovým komentářům typu odpad + 1 věta.

plakát

Kobra 11 - Zmrtvýchvstání (2013) (epizoda) 

Docela příjemné překvapení pro ty, kteří mají nějaký vztah ke starším dílům Kobry 11 s Markem Kellerem, které jsou podle mě nejlepší. Někdo by si mohl pomyslet, že tvůrcům už dochází dech a tak chtějí přijít s něčím šokujícím a nečekaným. Já v tom problém nevidím, ba naopak. Některé vsuvky se mi zdáli trochu nekorektní a určitě mohly nahrazeny lepšími nápady, kterých určitě bylo... Nemá cenu se vyjadřovat k efektům, hudbě a dalším prvkům, to si dokáže představit každý a nikoho nejspíš nezklamou. Ačkoliv poslední série nejspíš už nebavily každého, tento snímek to může alespoň trochu vynahradit. 80%

plakát

Zaříkávač lží (2014) (amatérský film) odpad!

Ostuda, tohle sem nepatří.. Co víc dodat...

plakát

Pozemšťané (2005) odpad!

Bohužel pro mne zcela jednoznačně odpad. Dokument ukazující to nejhorší z nejhoršího, aby to vypadalo tak, že toto se děje všude. V dnešní době tomu samozřejmě každý věří, ale nikdo neviděl např. rozlehlé pastviny v západní evropě a zdejší welfare. V méně vyspělých státech je toto čím dál tím větší realita a co by mělo být řešením? Nejíst maso? Nesmysl, produkce masa bude stále stoupat a podmínky pro ně se zhoršovat. Dnešní pseudohumanisté si toto neuvědomují! Problém pramení hlavně z přelidňování. Kdyby toto nebylo, zvířata by měla lepší život a nemuseli by se řešit hromadná jatka, zvířata by měla daleko větší svobodu atp.. Ukazování na lidi, že jsou špatní, když jí maso je nesmyslné. Nezastávám se lidí, kteří zvířata schválně týrají, ale prostě to jsou zmrdi a ne normální lidi, to samé u omračování zvířat za živa - tvorba halal masa - náboženské (zcela nelidské úkony), což je potřeba si také uvědomit. Pro zjednodušení - bylo by třeba dosáhnout počtu lidstva přímo úměrně pohodě zvířat, aby nebylo potřeba zasahovat dále do přírody - deforestace, zvyšování Co2 v atmosféře, ale to už odbíhám. Hodnotit tento dokument nějak lépe je podle mého nemyslitelné.

plakát

V pravé poledne (1952) 

Mně to nepřišlo nikterak zábavné. Po přečtení popisku jsem přesně věděl co z toho budu mít. Všehovšudy mnoho průměrných rozhovorů mezi hlavním hrdinou a ostatními mne příliš do filmu nestáhlo. Konec ve stylu, který už asi nikoho dnes nepřekvapí. Atmosféra jaksi podivná až mdlá. Nicméně, je to takový, že to neurazí. Určitě si neřeknete, že to byl promarněný čas, zvlášť pokud jsou westerny vaším šálkem kávy. 60%. Kdyby to bylo novější, pravděpodobně bych hodnotil za méně.

plakát

Rebelové (2001) 

Pro mě celkem příjemný film z české produkce. Písničky, které zde zazněly jsou krásné. Děj může být pro někoho trochu všední, ale opravdu ta hudba a velmi drásající konec zůstane (určitě pro někoho ano) v hlavě dlouho nezapomenutelný. Film znázorňující imigraci, jak může být mládí překažené soc. režimem vložené do pěkné doprovodné atmosféry.

plakát

Neviditelný muž (1933) 

Film v té době jako z jiné planety, pokud bych někomu popisoval efekty, které byly v tomto skvostu k vidění, asi by mi každý nevěřil. Holt neuvěřitelná nápaditost a skvělé zpracování na zcela nových základech filmové tvorby. Děj rozhodně nenudí, nemusíte zde půl hodiny čekat, než začne to, na co se celou dobu připravujete – dočkáte se v prvních pár minutách. Hudba výjimečně zapadající do temné noir atmosféry nikoho neurazí. Herci nadprůměrní, nemohu si stěžovat. Někomu by mohlo vadit, že některé scénky jsou spíše úsměvné než hororové a že od tohoto žánru by čekal něco trochu jiného a více děsivého. Já si to nemyslím a takto naservírované mi to bohatě stačí. Pobavil jsem se, byl jsem napjatý a nadšený. Konec filmu nebudu spoilerovat, avšak očekával jsem ho trochu jinak provedený, nicméně i tak je opravdu povedený. Na druhou stranu tím lépe. Lepší než filmy, u kterých si konec ihned dokážete domyslet po 5 minutách sledování :) 90%