Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (25)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Tento film splnil mé očekávání. Pustil jsem si ho jako kulisu k loupání ořechů a místy jsem na ty ořechy i zapomněl. Za mě tato komedie splnila svůj účel.

plakát

Zakladatel (2016) 

Dle mého je film super, akorát tam mohli ukázat i něco z dnešní přítomnosti. Ale určitě doporučuji ke shlédnutí.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Strašná capyna, ale pro odlehčení a pobavení super.

plakát

Uncharted (2022) 

Hrál jsem i hru Uncharted ale ten film no není to nic extra, čekal jsem od filmu více. Ale herecké obsazení je super, to se musí nechat.

plakát

Lapač duší (2023) 

Na to jakou to má reklamu tak hodně slabé.

plakát

Arnold - 1. část: Sportovec (2023) (epizoda) 

Arnold, jeden z mnoha hrdinů mého dětství. Dokument jsem objevil náhodou ale první část byla fajn a hlavně rychle to uteklo. Taková netypická zpověď Arnolda. Ale samozřejmě v nějakých životopisných knihách se určitě dozvíme víc informací. Ale i tak mít v jeho letech takovou formu, to je úctyhodné.

plakát

Karel (2020) 

Mě se ten dokument líbil. Sice jsem nikdy nebyl velký fanoušek tohoto umělce, ale podle mě tento dokument je hezky natočen. Samozřejmě zde mohlo být více informací o tom jak pan Karel začínal, co musel obětovat a jak ta jeho kariéra probíhala, ale to si asi budeme muset přečíst nějaké knihy o tomto umělci. Nicméně, byl to frajer a úctu si zaslouží, dokázal toho v životě opravdu moc. S úctou děkuji za tento dokument.

plakát

Černý krab (2022) 

Takové nemastné neslané, ale sem tam dobrá podívaná.