Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Já si nemůžu pomoct, ale tanhla fim mi až velmi nápadně připomínal Gambit a Grandhotel Budapešť. A to nejen zápletkou, ale i stylem humoru. Musím ale přiznat, že u tohohle filmu jsem se smála mnohem víc.

plakát

Murder in the First (2014) (seriál) 

První série: Už první díl mě chytil a seriál mě nepustil. Všech deset dílů jsem zvládla za necelý týden. Jak už tady DaViD´82 řekl: Nejde o výsledek, jde o cestu, a to je pravda. Vraha máte sice jasného už od začátku, ale v každé epizodě jsem si říkala, ale co když to neudělal on, co když to udělal někdo jiný, protože důkazy měly docela dobré odbočky. Celková pointa je dost propracovaná. Co se týče hodnocení, tak hodnotím jenom první sérii. Druhá série: I přes poměrně tragický konec první série jsem se rozhodla pustit si druhou. "To si ze mě děláte prdel?" my vyvstanulo na mysli téměř okamžitě po zapnutí. Šok nastal už v asi páté minutě. Zatím co v celé první sérii bylo asi pět mrtvol, tak za těch pět minut bylo mrtvol dvkrát víc, než v celé první sérii. Je to jako rána mezi oči, když si navyknete na zbohatlého kluka, který si myslí, že se svět točí kolem něho a za prachy může všechno a teď tohle. Ani jsem se nedodívala na první díl. Je to sračka.

plakát

Zjevení (2012) 

Přiznávám, že na horory moc nedívám, ale na tenhle jsem se podívala. Moc jsem se u něj nebála a to mi na to přišlo fajn. Podle mě to má docela dobrou pointu. Obsazení je taky dost dobré. Možná film mohl být trochu delší.

plakát

Jednou ranou (2013) 

Nebyl to nejlepší ani nejhorší film. Takový slabší průměr. Možná by ten film mohl být i lepší, kdyby měl složitější zápletku a nebyly tam ty dlouhé a nudné pasáže. Některé scény byly fajn, ale naprostá většina stála za houby. Atmosféru udělali skvělou, ale už to nedotáhli do konce. Škoda.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

A jak to tak bývá u filmových sérií, čím pozdější díl, tím horší (dobře, u všech to neplatí, ale u 90% ano). Je až udivující, že Prokletí černé perly by dokázalo fungovat samostatně a oni natočí Truhlu mrtvého muže. Chápu, urvali si na tom slušný balík, tak si natočili druhý filmeček. A když už psali scénář, tak si rovnou napsali i Konec světa. Tří dlílnná série o pošahaném kapitánovi, dvou hrdličkách, dalším ujetém kapitánovi, opici v šatičkách a dvou magorech a spoustě lodiček a maníků v uniformách. Proč ne? Ale proč točili Vlny, když 1) chybí všichni kromě potrhlíka s červeným šátkem, co běhá jak Barbie, pošuka s děravým kloboukem a děduly s kotletama 2) naprosto a vůbec to nemá nic společného s předcházejícími díly (pár trapných detailů, ale to možná není ani 1%) 3) totálně blbá zápletka, žili jsme ve fantasmagorijním světě s chlápkem, co má místo xichtu chobotnici a armádou zombíků, tak proč do toho tahat skutečné historické osoby? Ano, Edward "Černovous" Teach opravdu existoval (já vím, řeknete si: Bludný Holanďan je taky známý, ale ten bohužel patří do říše příběhů, tak jako Kraken). Význam tohoto filmu je asi takový, že Penelopa s Ianem neměli do čeho píchnout, tak si řekli, že si zavolají Johnnyho s Geoffreym a natočí si ještě jeden filmeček, sice to bude totální sračka, ale dostaneme přeci zaplaceno, no ne? Film má samozřejmě pár světlých momentů, tedy Johnnyho vtípků, kterým se dá i zasmát, ale je jich tam skutečně jako šafránu. Upřimně, film stojí za hovno v porvání s předchozími díly. Docela jsem vylekala, když jsem zjistila, že vyjde i 5 a 6.

plakát

Against the Sun (2015) 

Snímek podle zkutečnosti o třech letcích na raftu uprostřed Pacifiku. Každou minutu se bojíte o ty tři sympaťáky, jestli se neumřou. Stojí za to si najít těch 100 minut a podívat se na film.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Totální megamix ne zrovna povedeného akčního filmu, Harryho Pottera, Kletby bratří Grimmů a bůhví čeho ještě. Ono by to v podstatě nemělo ani fungovat. Ale světe div se ono to funguje jako béčková šílenost, na kterou se dá podívat.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Krutá ředitelka vězení, bývalý závodník neprávem odsouzený za vraždu a banda černochů s auty. Dokonalý akční film. Mělo to docela promakanou pointu. Nemám co dodat.

plakát

Temné stíny (2012) 

Tenhle film nikdy víc. Pointa je značně ohraná (kluk, holka, druhá holka, první dva spolu, druhá holka chce kluka). Upír který 200 let ležel pohřbený v rakvi, pak najde svoje příbuzné a zjistí, že z jeho někdejší obdivovatelky je nesmrtelná čarodějnice a že jeho firmu vyšachovala. Tento film je nechutnou kombinací červené knihovny a nepovedeného hororu. Korunu tomu dodává 15ti letá vlkodlačice. Celý film zachraňuje pár vtípků, které byly jen v první polovině a herecký výkon Johnnyho Deppa, který by zachránil i totální odpad. Nejhorší film tria Burton, Depp, Bonham Carter.