Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi

Obsahy (7)

Páteční úklid

Páteční úklid (2022) (amatérský film)

Karel Lopata (Václav Matoušek) býval dlouholetým a uznávaným členem mafiánské rodiny. Po válce gangů se však v rodině změnilo vedení, což pro Karla znamenalo konec zlatých časů. Nový šéf Eddie (Daniel Gresl) až na výjimky moc zabíjení neschvaloval, což Karel nerespektoval a pravidlo úmyslně porušil. Za trest byl ponížen jako „lopata rodiny“ na uklízeče případných mrtvol. Karel se cítí ponížen, taková práce ho nebaví, aktuálního šéfa nesnáší a chce s tím seknout. 
Jednoho dne Karel na obvykle domluveném místě uklízí dalšího nebožtíka, ale potkává nečekané hosty (Tomáš Louthan, Radek Tomáš, Martin Uhlíř), kteří mu akorát tak ještě víc komplikují život. Ve výsledku zjišťuje, že vyšinutý majitel daných pozemků Franta Zahrabal (Luděk Šindelář) se mu za něco chce pomstít. Ale za co? Jde snad o dopady Karlovy minulosti? Dostane se z toho živý, nebo skončí také pod drnem a je tenhle páteční úklid jeho poslední?

Srdce Zóny

Srdce Zóny (2018) (amatérský film)

Nově postavenou jadernou elektrárnu potká podobný osud jako Černobyl v roce 1986. V rámci záchranné evakuace se však zdaleka nedostane na všechny a vláda celou poškozenou oblast zvanou “Zóna” uzavře. Armáda okolo celé Zóny postaví hlídané hranice a vojáci nepouští nikoho dovnitř ani ven, tudíž zbývající přeživší jsou tak odkázáni sami na sebe. Hlavní hrdinové Filip (Daniel Holman) a Zack (Lukáš Formánek) se z této poškozené oblasti snaží za každou cenu dostat a vrátit se tak k normálnímu životu. Ovšem kromě dlouhé cesty ještě musí unikat Cranovi (David Král) a jeho skupině nebezpečných a agresivních banditů, kteří si Zónu hodlají celou přizpůsobit podle svých pravidel. Cestou potkávají dalšího přeživšího Samuela (Tomáš Bláha) a pokud se chtějí dostat do bezpečí, musí společně projít přes nejkontaminovanější místo, zvané Srdce Zóny.

Co tam vidíš?!

Co tam vidíš?! (2017) (amatérský film)

Který studující by nechtěl oslavit zakončení školního roku ve velkém stylu? Právě proto několik stovek studentů pořádá legendární párty, kam se připlete i trojice hlavních hrdinů - Roman (Ivan Kloc), Vincent (Daniel Gresl) a Bou (Bohdan Čermák), kteří si záhadným způsobem téměř nic nepamatují. Kromě plno příjemných i nepříjemných následků či překvapení z velkolepé noci je čeká dost podivná a záhadná záležitost v kufru ukradeného vozidla. Jak se to tam dostalo? Komu to patří? Co s tím udělají? Co tam vidí? Sledujte zábavnou a komediální cestu různorodých postav, která vede do extrémů, které by během „slušného života“ neměli šanci poznat.

Nerozvážní 3

Nerozvážní 3 (2016) (amatérský film)

Neprávem obviněný Eduard touží po pomstě, zatímco gang Los Kretos v čele s jejich vůdcem - Mortimerem plánuje kompletně zničit mafiánskou rodinu Lucase Martoniho. Kdo tuto válku přežije?

Nerozvážní 2

Nerozvážní 2 (2016) (amatérský film)

Po více než půl roce přichází pokračování amatérského filmu Nerozvážní. Eduard je falešně obviněn a zbytek hrdinů se snaží vypořádat s událostmi z minulého dílu. Jaké budou následky smrti důležitého člena rodiny?

Nerozvážní

Nerozvážní (2015) (amatérský film)

Příběh pojednává o mladých a naivních lidech, kteří se skrz mafiánskou rodinu chtějí stát úspěšnými. Ovšem jejich nezkušenost a nerozvážnost možná bude překážkou...

Vnitřní hlas

Vnitřní hlas (2016) (amatérský film)

Každý má v sobě hodného i zlého vlka. Hlavní hrdina se potkává tváří v tvář se svým strachem a bude na rozcestí, zda se mu vzepřít, či podlehnout...

Reklama