foto

Martin Uhlíř

  • nar. 22.2.1996 (21 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2016 Gotthard (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pustina (TV seriál)
2015 Přístav (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2014 Ceny paměti národa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace