foto

Martin Uhlíř

  • nar. 22.2.1996 (21 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Praze, je mu 21 let, v Praze žije i nyní. Od první třídy navštěvoval dramatické kroužky. Od devíti let hraje na akordeon, se kterým vystupoval i na pár koncertech. Poprvé se objevil před kamerou v 12 letech jako komparzista. V 17 letech dostal šanci zahrát si v epizodní roli. Od této doby účinkuje v různých rolích. Jeho koníčky jsou sport, hudba, zábava a trávení času s přítelkyní.

Zdroj: MU

Herecká filmografie

Filmy

2017 Po strništi bos
2016 Gotthard (TV film)

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Dopis z Ruska (S02E22)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pustina (TV seriál)
2015 Přístav (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2014 Ceny paměti národa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace