foto

Martin Uhlíř

  • nar. 22.2.1996 (24 let)
    Praha, Česko

Biografie

Narodil se a žije v Praze. Od první třídy navštěvoval dramatické kroužky. Od devíti let hraje na akordeon, se kterým vystupoval i na pár koncertech a na veřejných akcích. Poprvé se objevil před kamerou ve 12 letech. V 17 letech dostal šanci zahrát si v epizodní roli. Od této doby účinkuje v různých rolích jako například v Ohnivém kuřeti role Petra vrchního. Jeho koníčky jsou sport, hudba, zábava a trávení času s přáteli.

Zdroj: MU

Herecká filmografie

Filmy

2020 Modelář
2019 Přes prsty
Ženy v běhu
2017 Po strništi bos
2016 Gotthard (TV film)

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Rovnýma nohama (S04E01)
Specialisté (TV seriál)
Starý přítel (S04E15)
2018 Krejzovi (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dopis z Ruska (S02E22)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pustina (TV seriál)
2015 Přístav (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Ceny paměti národa (TV pořad)