foto

Ivan Kloc

  • nar. 4.5.1996 (23 let)

Biografie

Ivan se už od malička zajímal o herectví, ale profesionálně se k téhle branži zatím nedostal. S jeho kamarádem Bohdanem Čermákem pak v roce 2015 založil studio Goldenview Films a společně se věnují nezávislé filmové tvorbě. Hlavní roli si zahrál ve filmu Co tam vidíš?!, kde ztvárnil komediální postavu Romana Frňáka. Mimo to se věnuje v Goldenview Films hlavně marketingové činnosti. Malé cameo si Ivan střihnul i ve filmu Srdce Zóny.

Ivan "Fr3nk" Kloc

Herecká filmografie

Filmy

2019 Knock Knock (amatérský film)
2018 Srdce Zóny (amatérský film)
2017 Co tam vidíš?! (amatérský film)
2016 Nerozvážní 3 (amatérský film)
2015 Nerozvážní (amatérský film)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Knock Knock (amatérský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Knock Knock (amatérský film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Knock Knock (amatérský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Knock Knock (amatérský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Knock Knock (amatérský film)