Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Scott Pilgrim proti zbytku světa

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

Neskutečně chytrá komedie s extrémním množstvím hlášek, absurdních situací a perfektní hudby. Každá scéna je svým způsobem vtipná a zajímavá, tempo filmu je naprosto vražedné a navíc tu máme sexy Ramonu Flowers v podání Mary Elizabeth Winstead. Chci žít ve světě Scotta Pilgrima, mít za kámoše teplého Wallace a chodit na koncerty Sex Bob-omb! WE ARE SEX BOB-OMB AND WE ARE HERE TO MAKE YOU GET SAD AND THINK ABOUT DEATH AND STUFF!

Počátek

Počátek (2010)

Prvotřídní mindfuck od Nolana! Děj se na první pohled může zdát hrozně překombinovaný, ale v tom je právě ta krása. Inception vás prostě donutí přemýšlet o příběhu a to i pár dnů po shlédnutí. Docela by mě zajímalo, co se Nolanovi honilo hlavou, když Počátek vymýšlel. Herecké obsazení je klasicky bezchybné, soundtrack správně Zimmermanovský a trikové pasáže naprosto úchvatné (stav beztíže je asi nejlepší scéna co jsem kdy viděl). Říkal jsem si, že tohle nemůže být lepší než batmanovská trilogie. Mýlil jsem se :)

Electroma

Electroma (2006)

Velice příjemný počin od Daft Punk. Původně to měl být videoklip k Human After All, no nakonec z toho vznikl celovečerák. Je to roztahané jak prase a někomu to bude připadat nudné, což byl ale záměr. Na tento film je nutno dívat se jako na obraz a hned je to lepší. Prostě artovka... a navíc od Daft Punk, takže jasná volba!