Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Fantasy

Recenze (44)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Je to zlé. Dokonce moc zlé. Ještě mnohem horší, než jsem si dokázala představit.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Sandlera nemusím, ale Jennifer Aniston, jako by ho na plátně usměrňovala a dodávala filmu šmrnc. Jako každá naivka si užívám filmové proměny, takže za scénu s nakupováním a zkrášlováním dávám palec nahoru.. Bavila jsem se, smála se, ano je to americká slátanina, zcela nereálná a překvapivě je od začátku jasné, jak to skončí, ale i přes to to není příliš afektované a to se cení.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Je to pohádka. Je to naivní. Je to přecpané efekty. Ale je to milé. Oni jsou dva krásní lidé, ona princezna, on hrdina, jež dojde poznání. A skončí to hezky. Za film tři hvězdy, čtvrtou za roztomilé připomínky počítačové hry, už chybělo jen pití různobarevných elixírů :)

plakát

Thor (2011) 

Předimenzovaná pohádka pro dospělé, kde se to cizími světy jen hýří a hlavní hrdina, mocný Thor dojde pravého poznání až na naší matičce zemi díky smrtelnici Portman. A blesky srší a divák přes světelnou záři vlastně ani neví, kdo bojuje s kým.. Anthony Hopkins raději spí.. Pěkné, relativně milé, avšak naivní, předvídatelné, místy jsem neudržela smích..

plakát

Cizinec (2010) 

Hezká oddychovka, naivní, okázalé, ale na volné sluneční odpoledne jsem si nemohla vybrat líp. Ona je krásná, on je k sežrání, krásné prostředí, kostýmy... Škoda jen chabé zápletky s předvídaleným koncem...

plakát

Noc v Roxbury (1998) 

Za snahu, ústřední píseň a roztomile klišoidní závěr.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Nic není černo-bílé... Co říct víc? Hřebejk Jarchovský jsou mistři svého řemesla, perfektně sladění na jednu vlnu. Jejich film nemůže zklamat, toť můj subjektivní názor :)

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Which one of you bitches wants to dance???

plakát

Čtvery Vánoce (2008) 

Místy vtipné, ale na můj vkus příliš afektované a to bohužel neefektivně. Od dvou hlavních protagonistů bych čekala víc než křečovitou Marii a Josefa. Jednou stačilo, děkuji...