Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 122)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CO BY SE STALO, KDYBYCHOM NEBYLI NA FALEŠNÉ DOVOLENÉ ???“..... /// Adam Sandler, to už je prostě taková obchodní značka. Můžete na ni plivat, nadávat, ale stejně se něj (alespoň jedním okem) mrknete. Celej ten nápad je ohranej a film je jednoduchá kravina. Smích? Nejsme přece vadní, to necháme jinejm – hlavně že jsme byli na Havaji a pobavilo nás několik zvrácených a debilních vtipů. O tom prostě Sandlerovky jsou. Hodně mě překvapila roztomile ,,odvázaná“ Jennifer Aniston, kterou bych klidně vzal na Havaj (i s dětmi). Třeba jednou…kdo ví….natočí něco pořádnýho! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem (dokonalej) plastickej chirurg a rád se kochám prací (nedokonalejch) kolegů. 2.) Co lidi dělaj doma s ovcemi? – tak daleko moje fantasie nesahá! 3.) Chci vidět tančit holky Hula hula (neboj, kluci tančí taky…). 4.) Miluju filmy s Andy Roddickem. 5.) Na Adama chodíme pravidelně! /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodova romanticka komedie. Sice je po peti minutach jasny, jak to dopadne, ale ta vychozi situace je docela fajn a i kdyz ma film skoro dve hodiny, furt se neco deje a hlavne je furt u ceho se bavit. Dugan se nastesti vyvaroval nejakejm extra humusackejm scenam, i kdyz se tu najdou i nejaky ty chutovky typu dusici se ovce, ruka v zachode. Krome ale vtipnejch dialogu to tahnou kupredu super sympaticky herci. Krasne protivna Kidman, hyper hovado Swardson, ultra sexy Decker no a pak samozrejme hlavni dvojka. Typickej dobracko-buranskej Sandler a perfektni Aniston, ktera je ve svejch 42 letech porad super sexy a hlavne opravdu perfektne zabavna. Samozrejme, jak se dalo cekat, trochu to kazi prechytrali deticky, ale nic extremniho. Ve vysledku proste nic originalniho, ale jako pohodova romanticka komedie to slape na vybornou. Lepsi 4*. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skús ma rozosmiať je jednou z najlepších Sandlerových komédií z viacerých dôvodov. Buranský štýl humoru je občas použitý, ale často sa drží na uzde. Situačná komika Sandlera je na mieste vo väčšine scén filmu. Rovnako aj sexistické narážky, ale čo chcieť od komédie, kde obsadíte Brooklyn Decker a rozhodnete sa ju využiť naplno. Ani scenár nie je príliš celistvý, hoci sa úplne nerozbíja na scénky ako Dospeláci. Silnou stránkou je ako som spomínal situačná komika a najmä postava malého Michaela, ktorý s mafiánskou tvárou chrlí drsné hlášky. Aniston je tiež úplne skvelá po všetkých stránkach, či už po hereckej alebo vizuálnej. A v závere sa potvrdila stará pravda, že človek často márne hľadá to, čo má priamo pod nosom a uvedomí si čo mal, až keď to stráca. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ano, není to originální, objevují se tu klišé, ale víte co? Ono to funguje, jak má. Nenáročná romantická komedie, která rozum snad nikomu neurazí, je to příjemné a pobaví. Na odpočinek výborná věc. Konečně po delší době komedie, kde jsem se nemusela cítit trapně za to, co tam ti herci předvádí. Navíc Sandlerovi a Aniston to spolu slušelo, takže nebylo co řešit. Užila jsem si to v rámci žánru. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tuto romatickou komedii považuji za nadstandartní už jen proto, že jsem se málem počůrala. Po hodně dlouhé době jsem v kině slyšela obrovské záchvaty smíchu. Beru zpět, že Sandler začíná být nudný, i když většinu humoru zde odvedli vedlejší role. Paní s nepovedeným obočím musela rozesmát opravdu každého. Propánajána, na tohle jsem čekala roky!! Obrovské překvapení. Možná za tohle Duganovi dokonce odpustím Zohana. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Pri večeri v Oceano hrá v pozadí skutočná skupina z Maui na Havaji. Okrem iného hrali aj v jednej z epizód seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (beso74)
  • Představitelé hlavních rolí Adam Sandler (Danny) a Jennifer Aniston (Katherine) jsou velmi dobrými přáteli už z dob, kdy ještě nebyli slavní. Aniston byla například mezi hosty na Sandlerově svatbě nebo navštěvovala jeho raná představení. Přesto šlo o jejich první společné natáčení. Také proto jejich spolupráce probíhala velmi hladce, což mělo za následek mnoho improvizací. Příkladem je například scéna, v níž Katherine Dannyho pomlouvá a říká, jak hrozné je jejich manželství. (Roby)
  • Natáčení probíhalo na Havaji a v Kalifornii (Los Angeles). (Terva)

Reklama

Reklama