Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Vyprávění příběhu chlapce, ze kterého si všichni utahovali, ale on i přes veškeré překážky si šel za tím, co ho bavilo a co bylo třeba udělat, bez ohledu na to, jak se na něj lidé dívají. A že se bylo na co dívat ! Krásný film, jeden z mých nejoblíbenějších, ze kterého mám vždycky radost, že ho vidím. Snímek, ve kterém jsou jak emoční, tak komedijní scény, u kterých se zasměješ, ale také rozbrečíš :).10/10

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Drogy, chlast a d*vky ! Co víc si přát ! Luxusní život, pro někoho tabu, pro někoho životní styl. U mě je to jak kdy ! Žiješ jenom jednou.

Megamysl

Megamysl (2010)

Dobro nemůže existovat bez zla ! Parádní komedie ! Megamysl je prostě ''šoumen''. „Představte si tu nejstrašnější, nejhnusnější a nejbrutálnější věc která vás napadne...A znááásobte ji...Šesti..“ :-D :-D :-D

New Yorku, miluji Tě!

New Yorku, miluji Tě! (2008)

Každý příběh je něčím zajímavý. Smutek, radost a štěstí je zasazen do tohohle opravdu příjemného filmu. Doporučuji se dívat ve dvojici :)). Ethanova část byla opravdu super, haha.

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

''Putování životem'' Benjamina Buttona je jedním z mých nej nej filmů, který mi krásně připomíná Forresta Gumpa. Akorát tady cítíte mnohem víc dramatičnosti. Brad Pitt a Cate tvoří opravdu krásné duo a když je slyšíte spolu mluvit, tak jim věříte každé slovo. Opravdu mám rád vyprávějící filmy o životě :) Z kina jsem odcházel se slzami v očích. Úchvatné.

Straight Outta Compton

Straight Outta Compton (2015)

Hip hop miluji. Miluji i kulturu spojenou s ním. Nechodím ve volných hadrech, ale neodsuzuji takové lidi. Hudba - Příběh - Postavy. 3 hlavní věci, které záleží na běhu celého filmu a tento snímek je rozhodně má ! Now you bout to feel the wrath of Aftermath, faggots !!! 10/10.