Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Škoda, že si Soukup nemůže pozvat Gottwalda, asi by to  jiné nebylo.  Kiloš a Jáclav jsou vděční soutěžící, kteří  by byli, klitorisem na dortu i v jiných soutěžích. WTF je tedy rozhodně televizní zjevení. Ale mám pocit, že to je nějaké utažené, té nekorektnosti a satiry by tam mohlo být daleko více, proto hvězda dolu.

plakát

Román pro pokročilé (2019) odpad!

Jak podvést diváka? Vezmete 4 herce, za den s nimi natočíte nějakou zkoušku či co. A dáte tomu název který se odkazuje na úplně jiné filmy. To je strašný tak to je Román pro pokročilé !!!

plakát

Parta z penzionu (2019) (pořad) 

Podle ukázek jsem úplně netušil o co půjde, a bál jsem se, že to bude další trapný sitcom. Tak, že jsem přepl později a neviděl prvních cca 10min. Ale to co jsem viděl stačilo. Je to super jen tak dál!!! Doufám, že dvojrolí bude více, to jak si dali Genzera bylo výborné opravdu výborné.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Nikdy více, tohle je nejhorší pohádka co byla natočena! Pana Gotta je mi líto, mám pocit, že byl jen zneužit k tomu aby aspoň někdo na ten film přišel. Už z toho důvodu, že je na plagátech jako kdyby měl hlavní roli ale přitom je to třetí vedlejší.

plakát

Teambuilding (2018) odpad!

Tohle není opad, to je ostuda.

plakát

Dámský klub (2018) 

Je to spíš ženský film s který nemá problém zkousnout ani mužská část publika. Je to vtipné možná někdy až předvidatelné ale hezky zahrané. Hodnotím to jako lehký nad průměr, ale v porovnání s českou tvorbou podobného ražení je to skvělé.

plakát

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) odpad!

Tohle je filmové peklo. Hudba - hrůza, scénář - není, režie - žádná, kamera - barevná. Tohle už nejde po tomhle nehodlám utrácet čas a peníze ne české filmy.

plakát

Deník strojvůdce (2016) 

Naprosto super ! Komedie jak má být, vtip, který není trapný nucená a z kterého občas jemně zamrazí. Kdyby to točili Amíci tak tam hraje De Niro a je to hned světový megahit. To nemá chybu.

plakát

Manžel na hodinu (2016) odpad!

Nejsem prudérní, ale pokud se veškeré vtipy v komedii smrsknou na sousloví "ty vole" " kurva" "do prdele" tak mě to už s...re. O to víc mě s..re, že jsem za to zaplatil a je to pokračování filmu, který byl normální a příjemný. Tohle v žádném případě ne, předpokládám, že v TV to bude vypípané to pak bude pr..el !!!