Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (12)

plakát

Slova nebo obrazy? (2013) 

Mozna film je trochu klise, nazvala bych to zkroceni zeny a muze soucasne. Nebylo to jen vtipne, bylo to osvezujici. Owen i Binoche by to mohli hrat jen ve dvou a stacilo by to. 5 hvezd hned po shlednuti. Vetsinou se na filmy nedivam znovu, ale na tomhle bude i na druhe zhlednuti stale neco objevneho. Abych nekoho moc nenadchla, je to lepsi romanticka komedie, takze bacha na ocekavani, zvlast po mem nadsenem hodnoceni :) Koment k hodnoceni od Cervenaka: souhlasim, ze byla chyba, ci moc velke zjednoduseni, kdyz udelali hlavni hrdinku nemocnou. Me by stacilo, kdyby byla proste morous. Nastesti se v tom moc nepitvaj, neni to druhy Love and other drugs.

plakát

Liberace! (2013) (TV film) 

Nuda. Dve hvezdicky za Michaela Douglase, ktery si zmenu orientace opravdu vychutnal, a pak za kostymy, masky, make-up, miniaturni plavky nebo tangove opaleni,proste veci, bez kterych by film byl uplne o nicem.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

zadna spletita story, spis sled zazitku jednoho kluka. Zazitku casto velmi vtipnych pro pozorovatele. V mnoha situacich jsem videla svoje vlastni zazitky (zadny katastrofy :), a asi proto mi film prisel nejen koukatelny, ale s osobnim presahem. No treba se dotkne i vas.

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

Nejprilehavejsi popis je od Goslinga v rozhovoru k filmu. Film je o dusledcich. To co neakceptuje, vas dozene. Zivotni udalosti jsou proste akce a reakce. Podle me osobne, je to film hlavne o otcich a synech. O jejich vzajemnem vztahu, nebo duvodech jejich odcizeni. Protoze jsem o filmu vedela malo, cekala jsem jen jednu dejovou linii. Musim rict, ze se mi vsak libily vsechny. Prvni cast je nejakcnejsi, coz tu hodne lidi filmu vycita. Jako ze filmu na konci schazi dech. No pravda zaver mohl byt malicko razantnejsi. Me to vsak celkovy dojem nezkazilo. Vynikaci herecke vykony, krome Goslinga, Cooper je uplnej chameleon a i Dane DeHaan je vynikajici.

plakát

Pomsta mrtvého muže (2013) 

Skoda toho privlastku romanticky. Bez postavy Noomi Rapace by se to paradne obeslo. Mam takovy pocit, ze ta jeji postava tam byla pridana, aby to bylo gender correct. (Nic proti Noomi ve svedske trilogii, tam ztvarnila Liz skvele :) Mozna jsem jen neobjektivni, protoze si v akcnim flmu vystacim jen Colinem.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Not bad ... na romantickou komedii. Postavy maji jako kazdy jiny nejake problemy, ktere se snazi resit. Nenudila jsem se, zasmala se a zanedlouho na film uplne zapomenu. Presto doporucuji, vecer nezkazi a je to rozhodne na nadprumer ve svem zanru.

plakát

Neklid (2011) 

Dojemná love story s podivínskými a mně velmi sympatickými hrdiny. Film mě dojímá ještě po několika měsících po zhlédnutí. Asi to bude tím, že se ve filmu opakují zásadní myšlenky spojené s konečností lidského života a tedy i jeho smyslu. "Different can be good."

plakát

Oddělen (2011) 

Tenhle film není jen o učiteli a dětech, ale i těch, kteří ve filmu nejsou vidět - o rodičích. Drama, které donutí se zamyslet, protože, jak bylo ve filmu řečeno, myšlení nám zachraňuje zdravý rozum. Doporučuji přečíst si komentář od Radek99.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Mela jem si precist hobita predem, nebyla bych tak zklamana dejem. Ale ikdybych nehodnotila dej, ktery je zas jeden utek, tak jsem se obcas nudila. Ano, bylo to nadherne prostedi, Kraj, Roklinka i Hora. Kdyby ubylo akcnich scen, ktere byly opravdu zbytecne dlouhe, a dal se malicko vic prostor hercum ... Bylo to pekne, ale nejak jsem cekala vic.

plakát

Lék pro Lorenza (1992) 

Po chvilce premysleni jsem dosla k zaveru, ze u filmu nenachazim chybu. Neni to tim, ze by vse bylo bezchybne, ale tim, ze tema filmu upouta vsechnu pozornost na sebe. Jste hozeni do vody a uz se jen snazite, abyste se ve svych hypotetickych predstavach, kdy je vase dite nemocne zatim nelecitelnou chorobou, chovali jako tito rodice - Nick Nolte a Susan Sarandon. Na slzy jsem si behem filmu nevzpomnela, presto ze byl velmi dojemny film. Vsechno bylo tak drsne, ze proste zatnete pesti a vydrzite to (jeste nejsem rodic, takze je mozne, ze az budu, budu to videt jinak). Kazdopadne vrele doporucuji.