Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Romantický
  • Pohádka

Recenze (7)

plakát

Srbský film (2010) odpad!

HNUS! Rozhodně to není film pro slabé nátury. Měla jsem problém to shlédnout aspoň do půlky. Nečekala jsem samozřejmě, že to bude příběh s kytičkama a medem, ale tohle přesáhlo mé hranice. Je mi z toho špatně. Celé jsem to dokoukat prostě nedokázala.

plakát

Superstar (1999) odpad!

Tento film je blbost nad blbost. Celý film jsem si klepala do hlavy nad hloupostí celého "filmu". Žasnu nad stupiditou režiséra. Děj se odehrává na střední škole, takže když se tam 30-ti letá herečka líbá se stromem, tak je to celkem alarmující. Horší film jsem neviděla!

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Film, nad kterým budete dumat v noci v posteli až do rána. Má jiskru a zcela jiný úhel pohledu než kdejaký jiný film. Je nesmírně napínavý a při jeho sledování nespočetněkrát zatajíte dech. Za sebe můžu pouze říct, že jeho zpracování mi přijde velice vydařené.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Jelikož jde o snímek, který je natočen podle skutečné události, je předurčen k tomu být velkolepý. Jde o neskutečně výborně povedený film. Děj vás vtáhne a nepustí. S každým nezdarem, který provází hrdiny filmu soucítíte. Nemluvě o tom, že je to dojemné a s přehledem si to pustíte i víckrát, než-li jednou. Tedy pokud vám nevadí občas nějaká ta krev, ale to se dá očekávat vzhledem k tomu, že se jedná o katastrofický film.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Jedná se o jeden z tich seriálů, u kterých přestanete myslet na trable všedního života a dopřejete si relax. Black Books je jen pro ty, kteří se rádi smějí a rozumějí anglickým vtípkům. Celým seriálem nás provázejí tři postavy, které si každý oblíbí. I když u některých postav to trvá déle než u jiných. Určitě nelituji toho, že jsem tento pořad shlédla a určitě se na to podívám s chutí i podruhé.

plakát

Donšajni (2013) 

Jediný český film za poslední dobu, na který jsem se opravdu těšila až uvidím. Opak je pravdou. Film má sice skvělého režiséra (od kterého jsem doopravdy čekala víc) a výborné herce, ale námět a scénář je opravdu chabý. Je to jen o nesmyslných příbězích, které nemají za úkol nic víc, než vyplnit čas diváka. Jediné, co se mi líbilo bylo, když herci zpívali, jelikož to jim šlo naprosto parádně. Tento film byl pro mě zcela bez pointy a jen mě utvrdil v tom, že české filmy už nejsou to, co kdysi bývaly.

plakát

Junior (1994) odpad!

Tento film je neuvěřitelná hrouda smyšlených věcí. Celý film je pouze o tom, jak dospělý muž může otěhotnět. Nejen, že je to nemožné, ale ještě z toho udělají tu nejnormálnější věc. Je to jednoduše americký styl, od kterého to lze čekat. Myslela jsem, že to bude mnohem lepší, když v tomto snímku hrají takoví filmoví machři jako Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito, ale přesto mě nenadchl. Proto nemohu dát nic jiného než hodnocení - odpad!