Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alexander Hesse je zapálený vědec, který v univerzitním centru pro porodnost pracuje na vývoji preparátu příznivě ovlivňujícího těhotenství. Úřad ale testování léku nepovolí a výzkum ukončí. Místo toho se bude financovat projekt dr. Diany Reddinové se zmrazenými vajíčky, která dostane i jejich laboratoř. Přesto se Alex rozhodne, že s kolegou gynekologem Arbogastem budou pokračovat na vlastní pěst, a začne testovat lék sám na sobě. Larry ukradne z Dianina projektu zmrazené vajíčko s označením Junior a oplodní ho Alexovým spermatem. Situace se jim však brzy vymkne z rukou a po čase se u Alexe začnou objevovat příznaky těhotenství. To všechno ještě zkomplikuje všetečná šéfka univerzitního výzkumného programu, Arbogastova těhotná ex-manželka Angela... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Špatný film to jistě, ale svojí blbostí je celkem zábavný, i když teda Schwarzenegger podává jeden ze svých nejhorších výkonů, a hraje fakt úděsně. Film samotný by potřeboval dost zkrátit protože je neúměrně dlouhý a v plno scénách není ani zábavný tak jak by měl. Nuže, i mistrům to ne vždy vyjde... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ovuluj, Arnie, ovuluj..! Terminátor v naději zmítaný hormonálními poryvy v utahané komedii pod úrovní jinak vysokého Reitmanova standardu. Zázrak zrození nového života v mužském těle by si zasloužili prožít i někteří místní filmoví intelektuálové, jenž by pak s vlhkýma očima a citlivými bradavkami konečně docenili krásu německých romancí na motivy románů Rosamunde Pilcherové.. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Is There a Mother? [2:30] 2. Diana Moves In [1:14] 3. Main Titles [2:40] 4. The Lab [4:17] 5. Thunder and Lightning [2:34] 6. My Body, My Choice [2:09] 7. Natural Born Mother [1:35] 8. Labor [4:08] 9. First Pregnant Man [3:13] 10. It's a Girl [2:43] 11. Junior [3:01] 12. I've Got You Under My Skin - Cassandra Wilson [3:08] 13. Are You in the Mood? - Stephane Grappelli [3:29] ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Už jsme dávno zjistili (a byli jsme s tím dopředu smíření), že Reitmanovi komedie obsahují dávku stupidity, ale tohle je moc i na nás, kteří u komedii skousnou leccos! Navíc to nebylo ani moc vtipné, ale spíše Fraška. A jedna dobrá písnička a vtípky DeVita to nemůžou zachránit! Bylo to proti srsti a když zvířata hladíš proti srsti, nemají to rádi. To samé my... 40% ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem čekal, že Ární porodí prdelí Terminátora. To jinak nešlo. Film je to dobrej, na svou dobu fajn, na dnešní dobu sračka. Asi. Ale v hlavní roli neměl být Ární, ale třeba já, páč bych to zvesela taky odehrál, pod tričko bych si nasoukal polštářek, a pobíhal bych filmem sem tam jako debil. No za ty prachy, proč ne. No ne? A nakonec bych v přímém přenosu porodil ježka. Proti srsti. ..Nebo Danny DeVita. A tím by to dostalo šmrnc. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (13)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama