Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Tak hry jsem hrál a příběh velmi dobře znám, ale toto byla ta nejlepší komedie tohoto roku. Opravdu, toto bylo pro mě jakožto znalce celého příběhu spíše vtipné než zajímavé. Je sice hezké, že tvůrci oznámili, že je lidi co neznají příběh moc nezajímají, ale tak proč ho tak hrozně nudně vysvětlují? Jedna hvězdička je za hezký interiér restaurace a dobře zpracované animatroniky. Druhá hvězdička je za celkem dobrý soundtrack. Jsem rád, že jsem to nakonec sledoval na Peacocku a ne v kině, protože by mě z něj stejně za hlasitý smích asi vyhodily.

plakát

Major Payne (1995) 

Celkem zábavná komedie, která ale není pro každého.

plakát

Matrix (1999) 

Dokonalý film, který mě oslnil ,již při prvním zhlédnutí. Prostě špička mezi Sci-fi filmy.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Graficky úžasný film, který se mi líbil, ale s postupem času jeho oblíbenost mírně klesá.A CGI na všechno? Za mě nejlepší volba pro tento film, ale stejně nejvíc atmosféro podtrhuje soundtrack.

plakát

Jen počkej...! (1969) (seriál) 

Jediná věc ze SSSR, která kdy fungovala a dávala smysl.

plakát

Jigsaw (2017) 

Skvělý film, líbí se mi, ale pár věcí úplně nesedí. Hlavně jde o technologie a moderní prostory, protože část filmu se odehrává před prvním SAW, ano vím je to film z roku 2017 ale postě to tam někdy nesedí. A jinak je to klasické SAW, takže nic moc ke psaní.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Co k tomuhle napsat? Ne, ne, ne, ne, ne tohle není to co jsem čekal. A na úvod ještě napíšu že pokud jste hrály hru Tomb Raider z roku 2013, tak film podle herní předlohy nečekejte. Tak a nyní k k tomu hlavnímu a to je Lara. Ta zde ve filmu nevypadá a ani se nechová jako Lara jak ji známe ze hry. Možná je chování více realistické, ale mě jako hráči to moc nesedí. Dále jak to proboha Lara vypadá, vždyť tohle není Lara, no hrubě neodpovídající tělesné proporce maskéři prostě nedotáhnou....... Nyní k příběhu, ten není podle hry a hodně prvků neodpovídá (Trinity ta se objevuje až ve hře Rise of the Tomb Raider.) a jedná se spíše o takový "úvod" do světa Tomb Raider. Tak teď celkově, kdyby film nebyl "podle hry" tak by dostal rozhodně vyšší hodnocení, ale takhle prostě víc dát ani nejde.