Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Zelená míle (1999) 

Zelený šrot má kunrát i nad volím okem. Blahoslavský mindž ohryzen je nepochybně sofitikován nadlidským ohařem, který bezpochybně nemilosrdným tempem odrovnává xicht diváka. Nejen že rozdmýmá balvany oken, které mimochodem napnuli všemohoucí berdž klobouku, se nakonec převisle usmáli nadpřirozeným jevům okolních much. Bibilický příběh junáše ochvalného nejenže naservíroval komando vetřelců v sukních, ale i rozdmýchal pohrabaný hnůj i tam, kde by neměl být. nakonec i ochmylná ukázka prastarých much je velmi přirovnatelná k systematickým molekulám kvadranu zarostlého.

plakát

Kontakt (1997) 

I když je zachycená reakce machluzomu napnutá více než kvalitní dílo klaustrofobického chrousta, je zahlazený děj monumentálnosti ozdoben kulervoucím hmatatelným komanžem, úskočným snad v jakékoli chvíli. Nakonec banalizující kvotrořez nemá koule na uzavření nelidských mrakodrapů, které byly stvořeny taktéž mimozemnským poslancem ucho. Naopak kvalitní monument hidrofronických os vlasů má i šedé stránky oproti např. kvadraumatizujícímu otisku sfénických vrstev mlatu. Nikdy jsem však nepomyslel na vřeskyplaskající kvodrum maldských vrstev hnoje, které jsou obaleny přehnaně ohybným kvocientem nadliských sil výkřiku. Neomylný zdroj kvalitních informací je však zpochybněn nejen olejem z vlasových vláken, ale i křídelný vůz bachlatých ohyzdných nulem, které nepochybně zapoměly odstranit volí oko.

plakát

Dobyvatelé ztracené archy (1981) 

Gumový bič ohaře velkého má převisle naolejovaný mumlask. Grimm a jeho svatební noc určitě nepřemýšleli nad rozmazaným olejem z kivadlového nože. I když je převislý krám namalován nejjistěji za nejdelší dobu kamennou, je iluze barvy majestátná i v případě nekvalifikovaných hormonálních plazů. Nikdy však nasraný jones nepřepíše dějiny svým úchvatným komorním povykem z plic marně a bublavě, než domorodý šaman hogo.

plakát

Počátek (2010) 

Blahodárná soustava filmu jenom dokazuje jak špinavý samec umí a neumí nic. I když je glaubova pohroma napsána pochybným písmem, je načleněno velmi mnoho maskulárních kovadlin převisle vysoko.Bodavý hmyz má určitě víc chromozomů než hlavní aktéři skvostného finále, ale zato hovado a spol má kvalitní namachrované patálie.

plakát

Shrek (2001) 

i když by se dalo očekávat že humus dneštní mládeži přesahuje máslové luminálie, největší opicí tohodle filmu je bezpochyby šhrek a jeho šnek, co nousí fousy naopak i s odznakem. I když je blahodárná krabí polévka zkvašena mnohonásobně rychleji než trus psích monoklů, je gramáž nachystána překvapivě pohotově. Ne že by šrek zkoncoval s psím povykem zřetelně, ale zato mnohonásobně zajímavěji než namaskovaný assasin goro.

plakát

Návrat do budoucnosti (1985) 

Bradavice mají nový spád i u brumbála doma. Všelijaký hnus humus má i kdeco dosebe v případě nesymbolizujících bukev nad trotlím zámku. Porovnat řetkev a neřetkev zabere čas asi jako oblizování kulatých čokoládových ptáčků. Neníli libo nadržování, dočkáme se určitě i kvalitních prostřených majitelů stodol. Bukvy dukvy.

plakát

Leon (1994) 

Sympatický hnus má svůj obraz i u zakalené kvasnice. Nenamočený inkoust kvalitních kmenových buňek má určitě něco do sebe i u ultrakyčovitých pointech současné vědy. Kvalitní bachratý bagr vybagruje bagrovité bukve, které zčistajasna mymochodem mají váhu 100 gk nad přítěží osudu asvaltu, bych doporučoval nesmrdět. Jimova ukvapená chvíle rozvádějící humus ze všech stran je symbolizující a nežádoucí. Toď zdar.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Kulky sem, kulky tam... kdo příjde jako první má vyhráno, neb už přišel sťan po několikáté a nikdy ho nenapadlo co to k* dělám. Namazané zbraně mají svojí ráž a namazané kamery také. Kdo nepřišel o stymulující zážitek tektonických výbuchů na kamerovém plátně, musel hulit víc než je zdrávo pro své okolí. Kdo má rád ukvapující se narážky na namočené buchty, určitě ocení i červený inkoust pozadu. Nic pro neotrlé otrláky.

plakát

Těžká váha (2005) 

Megaklišé se nedostavuje po třetí aneb koňská opera pozadu přímo a vpřed. Mouchy much mají i své monokly a to neplatí u postraumatických syndromů krvežíznivých panen otočených kupředu k mosazným ptakopiskům. I když drátěná vesta současnosti snese ukvapující namazané dílo barvami přejeté, duch komixu přetrvá i po mnoho tisíciletí a ukvapí se až příjde čas. Kdo ví co naplánuje moucha z třetího patra.

plakát

Čelisti (1975) 

Kravský fenomén ohyzdných much je namalován krystalicky béčkovým kómatem. Ohyzdná flaška genetických kódů buňek velkých a malých má tentokrát křečovitou poukázku na ochotný zdravotní tým koček. Ne že bych opomenul všudepřítomný humus zvrácené stopáže onoho příběhového děje, ale celkově i transcendentální paž má určité kódové sympatie vůči všudypřítomným koronálním efektům hmyzu. Good luck with the f* point.