Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (7)

plakát

American Horror Story - Kapitola třetí (2016) (epizoda) 

Tahle série má na můj vkus až moc rychlý slet událostí, trošku přeplácané, proto hodnotím tak jak hodnotím, jinak se mi série prozatím dost líbí, tudíž dávám palec nahoru.

plakát

Papírová města (2015) 

Jsem ráda, že jsem si nejprve přečetla knihu a až potom se podívala na film. Cara mi do tohoto filmu nesedí. Jelikož jsem jako první četla knihu, přestavovala jsem si Margo úplně jinak, takže mne film nijak zvlášť neohromil, ale na druhou stranu to byla příjemná oddechovka.

plakát

Pojišťovna štěstí (2004) (seriál) odpad!

Pravda, není to tak hrozné. Je to ještě horší. A troufnu si tvrdit, že je to horší než Rodinná pouta, na která jsem se jako malá pravidelně dívala. Ono je to vlastně jedno, oba dva seriály jsou jeden velký omyl.

plakát

Lidská stonožka (2009) odpad!

Opravdu tohle někdo myslí vážně? Nechutnost. Nevidím na tomhle filmu nic pozitivního.

plakát

Vražedná hra (2008) 

Celou dobu jsem přemýšlela nad tím, proč se vlastně celá ''hra'' začala hrát, takže jsem se zabavila. Jinak mě film spíš nudil a těšila jsem se na konec, abych pochopila proč to celé vlastně začalo. Ale pokud chcete za každou cenu zabít čas, doporučuji.

plakát

Hostel II (2007) odpad!

Lituji, že jsem tenhle hnus - lépe to nazvat neumím, vůbec pustila. Musím uznat, že tu byl alespoň pokus o horor - podle mě bohužel neúspěšný. Ztráta času.

plakát

Trainspotting (1996) 

Tento film patří bezpochyby k mým nejoblíbenějším. Od samého začátku bylo jasné, že v sobě bude mít víc, než se zdá. Jakési kouzlo, či co. Chvílemi napínavé, emotivní scény, pak zase scény vtipné. A i když se jedná o vážné téma, musela jsem smát. Nic víc k tomuto filmu nemám, předčil všechna má očekávání.