Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Thriller
  • Krimi

Recenze (25)

plakát

Mulberry Street (2006) 

trochu jiný zombie film, namísto klátících se nemrtvých útočí rychlí krysí lidé. záběry honiček nepřehledné, chaotická kamera a barevné filtry jakoby zakrývaly nedokonalé masky. atmosféru dobře dokreslovalo prostředí omšelého domu, ale postavy byly nevýrazné a nesympatické. film na jedno použití.

plakát

Hamiltonovi (2006) 

horor? spíš trochu nudný komorní příběh vlastně bez jakékoliv zápletky. co se skrývá ve sklepě bylo jasné už od titulků a žádné překvapení se nekonalo. film už tak dost předvídatelný a navíc vše podstatné vyzrazeno v komentářích. no tak, lidi!

plakát

Prostě sexy (2002) 

To bylo...strašné!! Muzikálová vložka s penisovou písní byla nejhorší filmová scéna jakou jsem viděla za posledních....sto let?!

plakát

Hranice života (2005) 

Opravdu může být film dobrý jen proto, že ho nikdo nepochopil...?

plakát

Dolores Claiborneová (1995) 

film vynikajici. Kathy Bates vynikajici. ale pokud si zde prectete vseprozrazujici info, tak uz se vlastne ani nemusite divat:-))

plakát

Poslední sezona (2006) (seriál) 

Klikněte pro větší obrázek.. :-)

plakát

Zkrocená hora (2005) 

komorní příběh o tom, že láska hory přenáší, ale s předsudky nehne, na jehož konci nemáte daleko k slzám. příjemná hudba, skvělá kamera, velmi přesvědčivé herecké výkony hlavních představitelů. film, který určitě stojí za shlédnutí a ne jednou.

plakát

Emmetův cíl (2002) 

rozvleklý děj, uspávající hudba. vlastně mi bylo jedno, jak to všechno dopadne, hlavně aby už byl konec. ze zajímavého námětu by šlo jistě vytěžit víc. takhle to byla jen nuda.

plakát

Kruh (2002) 

po tom, co jsem si vyslechla od přátel, jsem se fakt těšila na pořádný horor. takže pro mě trochu zklamání. i když posleních ca 20 minut vůbec není špatných. naomi watts byla přesvědčivá, její syn byl přinějmenším zvláštní, což tam fakt sedlo a ta holka dost děsivá. asi se poohlídnu po původním japonským kruhu :-)

plakát

Vesnice (2004) 

shyamalan není nijak skvělý režisér - spíš průměrný. ve kterém ze svých filmů taky předvedl něco závratného? až na "šokující" ŠESTÝ SMYSL. první pointa VESNICE je odtušitelná asi po deseti minutách, po uplynutí asi poloviny filmu napětí při sledování opadlo. závěrečné rozuzlení je snad trochu překvapující.slepá Bryce se pohybuje až moc jistě. závěrem - průměr