Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Vodny 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem měl pocit, že se dívám na studentský snímek začínajících filmařů (což nemusí vždy být špatné), ale bohužel tento "horor" postrádal jakékoliv napětí, nebo alespoň náznak strachu. Očekával bych více šokujících záběrů (od debutujícich Butcher Brothers), detaily, prostě více in-natura. Od odpadu dělí Hamiltonovi pouze trochu netradiční závěr, jež neodpovídá standardům popcornových snímků této kategorie. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Neočekávejte nic ve stylu Texas Chainsaw. Já očekával... The Hamiltons je takový řekněme civilní horor, se zvláštní, místy nepříjemnou atmosférou. Bez vnitřností, bez příšer, bez většího násilí, v náznacích. Je to spíš o vztazích a psychologii. O ději se dá těžko psát bez spoilerování, takže nic - ale vyvrbí se to nakonec docela hezky. Zajímavý průměr, vyšší rozpočet s tím mohl udělat divy. (screeny) ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Hamiltonovi vypadají jako typická americká rodinka z obrázku. Jsou těžce pracující a vždycky se chovají k sousedům s úctou. Když ale nebudeme brát v úvahu to, že většina jich pozabíjí. Trošku mi to připadalo jako Texaský masakr..., jenže v obydleném městečku, v jednom domě.......kde, žije 5 sourozenců. Ten nejstarší je řezník a gay - vodí si domů chlapy a hlasitě s nimi šuká. Ten další je svůdník, který láká do svého auta oběti a ke všemu spí se svou vlastní sestrou. Jejich sestra vypadá jako satanistická kurva a skáče na všechno co se pohne. Nejmladší je zavřený ve sklepě a ten prostřední prožívající pubertu, si myslí, že je jiný a že ke svým sourozencům nepatří. Prostě typická česká rodinka :-) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

A všechno co jste si o nás kdy mysleli, je omyl. Žijeme v domě vedle vás. Pracujeme v obchodech kde nakupujete. Nase děti si hraji s vašimi. snažíme se bejt normalní rodina, snažíme se zjistit kam ve světě patříme..... Ale potřebujeme krev. Potřebujeme ji hodně. Nejradši čerstvou, nezmraženou.... Ahoj, jsme Thompsonovi. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda. Prakticky celou dobu jsem čekal, kdy se tedy konečně začne něco dít resp. kdy rodinka odhalí, co je vlastně zač. Ale to se nějak nestalo. Jo, bylo tu pár scén, které uváděly věci na pravou míru, ale ten velký boom, který bych po těch dlouhých chvílích nicnedělání očekával, se prostě nedostavil. Za mnoho nestáli ani herci, takže vypotím maximálně 15%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama