Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (569)

plakát

Smrt Dicka Longa (2019) 

Hodně velké překvapení a chutná jednohubka k večeři. První polovina vtipná a napínavá. Rozuzlení bylo zajímavé, ale i přes upřímnou nadsázku mi přišlo dost blbé a podle mě se dalo uchopit líp, stejně jako závěr, který byl úplně bez chuti. Je škoda, že tvůrci nejeli na stejné vlně jako v první polovině filmu.

plakát

610 metrů nad zemí (2022) 

Úžasné vizuální zpracování! Člověk sice občas musí přimhouřit oko nad některými situacemi, ale s radostí konstatuji, že jde o ojedinělou situaci, kdy mě film na základě traileru nezklamal, i když jsem předpokládal opak.

plakát

Togo (2019) 

Jsem rád, že jsem mohl poznat napínavý příběh o duu Seppala, Togo a dalších členech spřežení, o kterých by se svět díky tomuto filmu Ericsone Coreho nejspíš nikdy nedozvěděl. Poutavě zpracované, krásně natočené.

plakát

Pistol (2022) (seriál) 

Výborně zpracovaný seriál o punkové legendě v režii člověka, který tématu rozumí. Když jsem registroval první zvěsti o Sex Pistols a Danny Boylovi, věděl jsem, že to nedopadne špatně. Dopadlo to skvěle!

plakát

Barbar (2022) 

Je to strašidelné, nápadité, ale žádný hororový milník bych v tom neviděl. Vadily mi ty nadpřirozené síly hlavní záporné postavy, hlavně v závěru. Průměr, ne-li pod. Bavilo mě to, ale nic co by mě vystřelilo z gauče.

plakát

Futurama - Marťanská univerzita (1999) (epizoda) 

Co se týká příběhu, přišel mi tento díl ze začátku docela nezáživný. Vše ale nakonec zachraňuje hromada výborných a trefných hlášek, o které zde opravdu není nouze.

plakát

Euforie - Snažím se dostat do nebe, než zavřou bránu (2022) (epizoda) 

U první série jsem se rozplýval nad dílem, který se odehrával na pouti - barvy, atmosféra, kamera, střih. S klidem můžu říct, že tento díl se může směle postavit vedle něj a pokud pojede celá druhá série na stejné vlně, mám se na co těšit! Nervy drásající Cassie ve vaně byla top!

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Zajímavé, vtipné, dojemné a důstojné. Super celek kazí akorát moderátor James Corden, což je velká škoda.

plakát

Vpád (2021) 

Strašně nudné, i na tu hodinu a půl ukrutně natáhnuté. Nemohl jsem se za celou dobu zbavit dojmu, že všechny části tohoto spletence už jsem v nějaké obměně viděl jinde. Ve výsledku nic originálního..

plakát

Temné léto - Zima (2021) (epizoda) 

Toto jako co má znamenat? Režisér na čemže to frčí? Po skvělé gradaci, ovšem vysloveně trapnému završení první sezony jsem seriál odepsal, ale toto je co? Bez milosti zabíjet nejsympatičtější známé postavy? Nechat si vybrat v zákeřném souboji dvou neznámých a potom je zabít oba? Dovolit si mi, jako divákovi, klást otázky ohledně děje? Ale no tak! Sem s tím!