Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Jurský svět

Jurský svět (2015)

Všechno co jsem očekával se mi dostalo v trojité dávce.Když jsem poprvé četl že se očekává nový film na pokračování Jurského Parku říkal jsem že to bude zase stejná prkotina jako JP 3.Ale opak je pravdou.Úžasný film plný akcí,dobrodružných chvil ale i strašidelné a nervy drásající momenty.Děj odehrávající se o 22 let později byl nejlepší volbou.Vytvoření genetického netvora nemohlo být lepší.A vycvičení raptoři kteří poslouchají Alfa člověka Owena bylo velkolepé.Snad nejlepší film v dějinách který dokáží překonat snad jen Jurský Svět 2 a 3 které jsou v očekávání od června 2018.Můj nej film v dějinách :))))))))))))

Krampus: Táhni k čertu

Krampus: Táhni k čertu (2015)

Velice,ale velice mě zamrzelo tak slabé hodnocení filmu.66%.Jako vážně?Tento snímek by si zasloužil alespoň 75 a více.Ale to je vedlejší. Film který splňuje vše.Akci,humor,strach a napětí.Doufám že jestli vznikne další takový snímek,bude na lepší linii červené nálepky. Za mě 100% :D A především by jste se měli nad sebou zamyslet. Protože účet na čsfd může mít každý debil ;) A pokud nějaký debil hodnotí film celý jeho průměr posere :)

Polednice

Polednice (2016)

Musím uznat že čeští filmaři se posunuli opět o level výše. Dobré postavy zapadající do ještě lepšího příběhu (i když Jiří Štrébl mohl některé momenty zahrát s větším soužitím) , krásná příroda a především lekavé chvíle, které dokáží lidem pocuchat nervy, dokonce i mě a to beru horor jako komedie. Aňa Geislerová, Karolína Lipowská, Daniela Kolářová a Zdeněk Mucha zahráli vše na jedničku. Jim není co podotknout. Film bych celkově zařadil mezi jeden z nejlepších Českých i Slovenských hororů. PS: Závěrečný konec nemohl dopadnou lépe, i když bral bych i podobný konec jako v Erbenově Polednici :)

Zootropolis: Město zvířat

Zootropolis: Město zvířat (2016)

Tak tohle byla bomba. Od začátku do konce jsem seděl s úsměvem na tváři. Neuběhlo ani dalších pět minut a už jsem musel lapat po dechu smíchy. Příběh byl tak ohromný že bych šel na film ještě 100x. A Lišák byl v některých momentech tak roztomilý že bych si ho vzal klidně domů a mazlil se s ním jak o život. Záporáka celého příběhu nemůžete uhodnout, dokud se deset minut před koncem sám neprozradí svým chováním, a zaječice Judy? Ha ta tomu všemu dodávala grády. Prostě nezapomenutelných 109 minut smíchu, dokonce někdy i smutných scén které mi nahnali jednu, či dvě slzy. Za mě 100% :)

Jurský svět: Zánik říše

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Tři dluhé roky se čekalo a ... drtivá většina lidí film buď zavrhuje nebo řadí mezi béčkové. Tento názor jim neberu, jelikož co se týká scénáře, ten byl na úrovni mateřské školky. Dalším je jeho námět. Záchranná mise, která musí splnit jediný úkol. Odvést co nejvíce dinosaurů do bezpečí před erupcí ohromné sopky. Velice podobné Ztracenému světu, ale ruku na srdce, co jiného či originálního by šlo v této sérii ještě vymyslet. Hlavní smyslem bylo vybudovat park. To se podařilo a teď ... nemůže to být jen o nahánění lidí krvelačnými ještěrkami. Jinak k filmu. Triky byly, tak jak se patří na vysoké úrovni. Postavy .... postavy .... hlavní dvojice opět spokojenost .... záporaci sice pokulhávali, ale také se to dalo s přihmouřeným očkem překousnout. Příběh, jak už bylo řečeno nestál za nic, ale to množství dinosaurů, výbuchů a tíživé atmosféry v odlehlém sídle veškerou debilitu scénáristů vyrovnaly. S radostí a natěšeností na závěrečný díl série dám plný počet :) Už aby byl rok 2021 :)

Ovládací panel
3 body