Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Bez dechu (2011) 

Nejsem nikterak na akční filmy, ale tenhle se mi líbil. Začalo to úplně nevinně , jako každý americký "teen" film. Zbytečně film nijak nenatahovali. Obsazení bylo super a mělo to hlavu i patu. Rozhodně lepší než vysoce hodnocený kdejaký pochoďák ve stylu pana prstenů apod.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Sice si Nema už moc nepamatuji, ale i když ho někdo neviděl třeba, tak se do děje zažije. Úžasná pohádka, která rozesměje i dojme. Pro mě nejlepší byl racek a tuleni :D Super animák! Doporučuji

plakát

Tajný život mazlíčků (2016) 

Po shlédnutí hodnocení jsem šla do kina s obavami, ale těšila jsem se na ten film rok, tak jsem to riskla. A udělala jsem dobře. Myslela jsem že žádný film už na Dory nebude mít, ale tam jsem se tolik nenasmála jako tu. Hltala jsem celou pohádku jedním dechem a ani se nenadechla, protože jsem se furt řechtala. Každý majitel pejska tam najde toho svého. Když ne vzhledově tak chováním :) Fakt super a doporučuji!!! Kdo nemá rád animáky, nechápu proč tam leze a pak dává negativní hodnocení.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Film, který mnoho lidí (mužů) odsuzuje a je převážně natočen pro ženy. Četla jsem celou trilogii a když jsem šla na něj do kina, tak jsem se velmi těšila, sice tam nebylo tolik co v knize a čekala jsem propadák, jelikož se říká, že film nikdy není lepší jak kniha, ale mile mě překvapilo, že 616 stran se dá vcelku slušně shrnout do jednoho filmu. Doporučuji před nebo po shlédnutí filmu s knihu přečíst a pár maličkostí, co z filmu nebylo známo člověk pochopí.Takže převážně se to bude líbit ženám, co mají rády červenou knihovnu. Mužům asi nedoporučuji, protože nejde o žádnou porno - scifi- komedii, ale o normální romantický film. Nevím proč se do něj muži navážejí, hlavně ti, co film ani knihu nečetli a píšou komentáře jen z doslechu a neudělají si obrázek sami. Jamie Dornan a Dakota Johnson své role zahráli na jedničku a nelze jim nic vytknout. Takže hodnocení tady přičítám k tomu, že se polovina lidí snaží napsat nejvtipnější komentáře aniž by o filmu absolutně něco věděli. Mě se film líbil a na druhý díl klidně půjdu zase. A vůbec mě neštve, že mám úplně nudný a všední komentář. Aspoň vím o čem píšu ;)