Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Biografie (9)

Tamsin Greig (herečka)

15.03.2007

Tamsin Greig se narodila 23. února 1967 v Londýně jako poloviční židovka. Po třech letech se ale odstěhovala do Kilburnu. Vystudovala drama a divadlo na Birminghamské univerzitě, potom se ale věnovala nějakou dobu administrativě ve "Family Planning Association". V roce 1996 se přestěhovala zpátky do Londýna za nemocným otcem … (více)

Paul Adelstein (herec / režisér / tvůrce)

15.03.2007

Paul se narodil 29. dubna 1969 v Chicagu a vystudoval Bowdoin College, kde získal diplom z angličtiny. Svou hereckou kariéru započal v divadle, ve spolku New Crime Productions, kterou založil herec John Cusack, později také spolupracoval se spolkem Steppenwolf Theatre Company.V roce 1990 přišel jeho filmový debut ve filmu The… (více)

Amaury Nolasco (herec)

15.03.2007

Amaury se narodil 24. prosince 1970 v Porto Ricu, kde také později studoval biologii a na herectví nepomýšlel. V závěru studií byl ale vyhlídnut pro malou televizní roli a poté se ukázal ještě v několika sériích. Přestěhoval se do New Yorku, kde na American British Dramatic Arts School vystudoval shakespearovské drama.Hrál v… (více)

Lane Garrison (herec / scenárista)

15.03.2007

Lane Garrison se narodil 23. května 1980 v Dallasu (kde se točil Prison Break) a vyrostl v Richardsonu. Vůbec si nerozuměl s matkou, tak se v sedmnácti na rok přestěhoval k rodinnému příteli Joe Simpsonovi, což je mimochodem otec úspěšných popových hvězd Jessicy a Ashlee Simpsonových. Předtím prý ukradl, co mu pod ruku přišlo,… (více)

Bill Bailey (herec / scenárista / skladatel)

15.03.2007

Mark "Bill" Bailey se narodil v roce 1964 v Bathu, kde strávil svě dětství a navštěvoval King Edward's School. Už od mala se věnoval hudbě, ve které vynikal a také byl dobrý ve sportu. Svou přezdívku Bill dostal od své učitelky ve třídě, když se zpívala píseň Won't You Come Home Bill Bailey. V mládí ho ovlivnili Monty Python,… (více)

Wade Williams (herec)

15.03.2007

Wade se narodil 24. prosince 1961 v Tulsa v Oklahomě. Už v mládí se zajímal o drama a hudbu, angažoval se v tomto směru v kostele. Přesto se ale nejdřív nerozhodl pro dráhu herce, po střední škole šel studovat medicínu na University of Tulsa. Nicméně jeho kulturní vlohy se projevovaly dál, a vystudoval tedy divadelní studia na… (více)

Stacy Keach (herec / scenárista / režisér)

15.03.2007

Stacy Keach Jr. se narodil 2. června 1941 v Savannah v Georgii. Jeho rodiče vyprávějí, že v době Stacyho narození byl v jejich malém domě malinký požár, což považovali jao za znamení, že "někdo zvláštní přichází na svět". Jen je otázkou, zda to bylo znamení dobré či špatné.V roce 1942 se otec Keach Sr. přestěhoval do Pasadeny … (více)

Robin Tunney (herečka)

15.03.2007

Robin se narodila 19. června 1972 v Chicagu a chodila do katolické školy, ze které poté nastoupila do Chicago Academy for the Performing Arts. Hrála tam například ve hrách Bus Stop nebo Agnes of God. V osmnácti se přestěhovala do Los Angeles a hrála v televizních sériích LAW AND ORDER, LIFE GOES ON, DREAM ON a CLASS OF '69.Její… (více)

Rockmond Dunbar (herec / režisér)

01.01.2007

Rockmond se narodil 11. ledna 1973 v Oaklandu v Kalifornii a vystudoval Morehouse College a University of New Mexico. Filmový debut si odbyl v roce 1998 ve filmu MISERY LOVES COMPANY, poté hrál ve filmech PUNKS, SICK PUPPIES, WHODUNIT, ALL ABOUT YOU, LOVE THE WAY a KISS KISS BANG BANG. Vystupuje v televizních seriálech jako… (více)

Reklama