Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (185)

plakát

Spící agent (2015) 

V kině jsme se smáli jen tři. Já, má žena a cizí kluk o řadu níž. Od té doby na sebe venku deláme spiklenecký obličej, že víme něco, co ostatní ne.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Od téhle chvíle, už vždy budu váhat, jestli podle očí poznám předky…

plakát

Soukromý vesmír (2011) 

tyvole, uvědomujete si, že to, po čem tady plivete, je život jedné rodiny? Jestli by něco měla Třeštíková natočit, sestříhat a pak bez milosti spálit, tak jsou to odsuzovačné komentáře na této stránce. Honzo, Tobě držím palce. A ohol si už ty kotlety! (prosím)

plakát

Hon (2012) 

Asi úplně přestanu sledovat filmy a číst knihy. Některé příběhy jsou tolik přesvědčivé a já se do nich tak vcítím, že to neprospívá mému zdraví.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

oceňuju nápad, přesto mě to nebaví. My Name Is Earl určitě má svou cílovou skupinu a jsem si jistý, že Ti se mohou smíchy popukat.

plakát

Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) 

hmmm... šel jsem na projekci v rámci Colores Flamencos... jenže na jiný film - Camino. Prý však měli k dispozici jen poškozený nosič s filmem a sáhli ke změně v programu... tolik jsem se dozvěděl na místě a přemýšlel, jeslti mám být zklamný. Když už jsem tam však byl, zůstal jsem. A dobře udělal. I když technicky se mi film úplně nepozdával a scénografie občas připomínala telenovelu(+děsný dabing, proč sakra?), zápletka a dějová linka mě dostaly. A na toho posraného bachaře mám řádnou pifku. Jestli jej znáte, vyřiďte mu, aby se mi raděj vyhbýbal. Díky.

plakát

Trainspotting (1996) 

konečně! konečně poznamenaný trainspottingem. a naprosto chápu, proč apačka říká, že z ní trainspotting udělal vegetariánku. 10 hvězd z pěti.