Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (241)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je neskutečný mišmaš, kde se může stát opravdu všechno!! :D :D Kristen a Jesse jako pár mi skvěle pasovali :) Milovaný Topher jako namyšlený šéf, který se ale lekne při každém výstřelu a Bill Pullman, který tomu všemu velí...no, čekala jsem trochu něco míň šíleného a krvavého. Ok - nápady na smrt byly velice originální. Duchaplné debaty mezi zamilovaným párem - wau....:D :D Ale celkový dojem dost zmatený a vlastně - klidně se tam všichni zabijte :D ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Laciná varianta na Total Recall. 1) Vidět 32letého Jesseho Eisenberga v hereckém protiúkolu jako aktivního bojovníka ve špionážním thrilleru mi přišlo docela cool. Ovšem realita je někde jinde. 2) Celý film se bere příliš vážně, jak píše komentátor Seti. Po první půlhodině jsem se už nudil. 3) Takže to spočítáme: nepůvodní námět, nejasný žánr, nevhodný casting a celková nuda hodí dohromady jednu hvězdičku. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

-"The guy in the thing. In the cell thing, doesn't see the gun, You don't point at it and go, gun." Nikdy bych nečekala, že se dožiju dne, kdy uvidím Jesseho Eisenberga jako zhuleného Bournea, ale když už na to došlo, tak to byla fakt zábava. Film samotný má místečka, kde by se dalo ještě zlepšovat (= ponořit se úplně do mixu žánrů a nesoustředit se tolik na kecání a vysvětlování), ale právě díky závanu svěžího vzduchu jsem ochotna vše odpustit. Bylo tam víc než jedno místo, kdy jsem se smála víc než deset vteřin a nahlas. Kristen Stewart v takovéhle poloze vypadá mnohem šťastnější, než když ji ponoukají k serióznímu dramatickému herectví, a opravdu se mi líbilo, když byli s Jessem spolu. Měla jsem před filmem předsudky a bála se, že se k tobě nebudou hodit, ale jsem velmi šťastná, jak mě všichni dokázali překvapit. Plus poslední scéna se Smíškem, oni mě snad ještě rozbrečí dojetím. -"Who told you what to do?" -"Nobody." -"That must be nice." ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Taková trochu parodie na akční hrdiny, ale upřímně jsem se fakt smála, jak je postava Marka Zuckerberga, tedy Jesse Eisenberga úplně blbá :D Pro mě milá a svěží podívaná, splnila co od podobných filmů očekávám, vypnout a pobavit se :) A jelikož tady všichni ten film sráží, tak mu dám hvězdničku navíc :P ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mohla to být skvělá parodie na akční žánr a romantické vztahovky současně. Erkově brutální, nekorektní, akční, zábavná i ujetá. Všechno to tu sice je - akce má nápad, vychytávky i švih a současně je zábavná tím jak je ujetá a utahuje si z žánrových klišé, romantika funguje a současně je komická - přiotom tomu všemu něco chybí (nebo naopak přebývá). Jakoby to celé uvízlo v šedé zóně mezi vším tím, čím to chtělo a mohlo být. Na seriózní akčňák je to příliš ujeté, na komedii málo zábavné, a na parodii příliš krotké. Jakoby se režisérka bála udělat ten rozhodující krok jedním nebo druhým směrem. Navíc se její nejistota odráží v nadměrném mnoství zbytečných okecávaček a vysvětlovaček. Zádrhel je i v hlavní dvojici. Příliš mi nesedla. A to mám Kirsten v oblibě. Dokonce natolik, že bych ji opravdu chtěl vidět v nějaké pořádné akční jízdě. Pobavilo, ale ne tak jak mohlo a slibovalo a ne tak, aby si to zasloužilo reprízu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • U části závěrečných titulků je použita animace, kterou vytvořil zesnulý Gary Leib, undergroundový kreslíř, animátor a muzikant. Hlavní postavu tvoří opičák Apollo Ape, což je použito i v komiksu, který vytváří Mike Howell (Jesse Eisenberg). (noelcoward73)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans a jeho okolí po dobu 43 dní. (Ajjinka)
  • Scenárista Max Landis prozradil, že si název filmu napsal na ruku lihovým fixem na jedné house party, kde jej vymyslel. (Ajjinka)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama