Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (4)

Bret McKenzie (herec / skladatel / tvůrce)

20.11.2009

Bret Peter Tarrant McKenzie se narodil 29. června 1976 v hlavním městě Nového Zelándu Wellington. Jeho nejznámější rolí je doposud muzikant Bret ze seriálu FLIGHT OF THE CONCHORDS na němž se podílí i jako scenárista a producent.V mládí navštěvoval Clifton Tarrace Model School (slovo Model znamená standard pro začínající učitele… (více)

Kris Marshall (herec)

13.04.2007

Christopher "Kris" Marshall se narodil 1. dubna 1973. Dětství strávil v Malmesbury na jihu Anglie v Hong Kongu a Kanadě. Po ukončení studia na škole Wells Cathedral si změnil křestní jméno na Kris což později označil "mladickou nerozvážností". Po začátcích v Redroofs Stage School a práci v dětském divadle v Ascotu, přišla v… (více)

Jemaine Clement (herec / scenárista / režisér)

13.04.2007

Jemaine Clement, herec, muzikant, komik, scénarista, režisér a producent, se narodil 10. ledna 1974 v oblasti Wairarapa na Novém Zélandu. Jemainova kariéra je úzce spjata s účinkováním v komických duetech se svými spolužáky z Victoria University of Wellington, kde mimochodem studoval filmové a divadelní herectví. Prvním z nich… (více)

Ye-jin Son (herečka)

13.04.2007

Korejská herečka a modelka se narodila 11. ledna 1982 v Deagu. Během studií na Soul Institute of Arts si přivydělávala jako modelka, díky čemuž se také objevila v televizních reklamách, avšak její filmový debut přišel až po skončení studia, a to ve filmu SECRET TEARS (2000).První hlavní role na sebe nenechala dlouho čekat a… (více)

Reklama