Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (62)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

První komentář po pěti letech letech. Tak moc na mě tenhle film zapůsobil. Ve zkratce: Uměle vytvořené cosi, které se mělo hlavně zalíbit mladší generaci a nedovolit organizace hájící práva čehokoliv, aby Disneyho žalovali. Hodně se tu vzdychá, hodně se tu pláče. Každý o sobě pochybuje, nejdůležitější jsou pro každého jeho pocity. Výsledkem je, že nikoho z postav bych nechtěl mít jako kamaráda. Pořád bych je musel utěšovat a hlídat se, abych náhodou neřekl něco, co se jich dotkne. Chlap tu není ani jeden, všichni jsou jen trubci, doplňující hyperventilující včelí královnu, bez které jsou ztraceni a o jejíž přízeň tak trochu skrytě bojují, protože ona je z nich všech nejlepší. Nakonec není komu fandit a bylo mi úplně jedno, jak to dopadne, což je asi to nejhorší, co se u filmu může stát. Ještě k tý Ray: ta tráví celý film s otevřenou pusou (má špatný skus, to vám potvrdí každý dentista) a stále hraje stejně: strach vyjadřuje hyperventilací, odhodlání vyjadřuje hyperventilací, radost vyjadřuje hyperventilací, hyperventilaci vyjadřuje hyperventilací. Nesmím zapomenout na desítky lokací, kam se jen nakoukne, aby se zase někdo dozvěděl, že teď se musí jinam, protože tady už bad guys jsou a tak se zase letí jinam, všude nové postavy, ke kterým nemůžete získat žádný vztah a když pak sem tam bouchne nějaká planeta nehne to s vámi. K tomu opět využívání již desetkrát ve SW příbězích použitého včetně "Pomůžou nám - nikdo nám nepomůže - vše je ztraceno - tak přeci jen nám pomůžou." LIGHT SPOILER: závěrečný polibek s masovým vrahem, který teda jako že prozřel, protože mu máma řekla křestním jménem, už byl vyloženě výsměch, což většina kina pochopila a zasmála se spolu s tvůrci. Ale abych jen nekritizoval, záběr na objevivší se flotilu rebelů byl moc hezký a ten si tak budu jako jediný pamatovat. END OF SPOILER Závěr: Naštěstí nejsem tak velký fanoušek SW, ale kamarádi jsou a bylo mi jich skutečně líto. Místo SW dostali Padesát odstínů síly. A já osobně se teď s chutí podívám na The Phantom Menace a užiju si souboje s Darth Maulem.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Celkově velký zklamání. Trocha humoru, pak následuje klišé, klišé, hodina pravdy, klišé, patos, patos, trocha akce, patos a happy end. Příběh nepoživatelný, hrdinové se od minula vlastně vůbec neposunuli, animace fantastická. Nudy dost a naštvanej jsem byl hodně, že z odlehčenýho, nevážně se beroucího animáku udělali takovouhle věc. Nekritické komentáře zamilovaný do Toothless chápu, ale 88% si tohle dílko nezaslouží. Fakt jsem bojoval s tím dát mu tři hvězdy, ale film, kterej mě naštve a lituju do jeho sledování vloženýho času, je prostě dostat nemůže.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Abrams miluje Star Trek, GIacchino miluje Star Trek a já pak taky miluju Star Trek i když jsem nikdy žádným velkým Trekkiem nebyl byť tenhle svět samozřejmě znám. Dostatek dobrodružství, správná míra syrovosti, kdy je bezohlednost naprosto uvěřitelně bezohledná bez nějakýho vysvětlování: Když někoho potřebujete vyřadit z boje, tak se s nim nemažete, prostě když jdete kolem prokopnete mu nohu a hotovo a hlavně fantastickej "záporák" na kterýho budu dlouho vzpomínat. Film, který překonal moje očekávání a já se těším na další díl.

Poslední hodnocení (405)

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)

19.12.2019

Jak vycvičit draka 2 (2014)

15.07.2014

Garáž (2014) (pořad)

10.07.2014

Star Trek: Do temnoty (2013)

17.06.2013

Croodsovi (2013)

15.04.2013

Lore (2012)

15.04.2013

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

05.02.2013

Bláznovství (2008)

15.08.2012

Batman začíná (2005)

14.08.2012

Reklama