Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (7)

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Docela vyvedený horor, škoda jen, že se to chvílemi táhne a chybí akce. Čekala jsem teda horší horor, ale překvapil. Jen konec podle mě byl docela zmatený. Ale jinak atmosféra a soundtrack vytvořily to co měly. Bylo to děsivé a mrazivé.

plakát

Doom (2005) 

Ačkoliv jsem Doom nehrála a každopádně si chci zahrát, tak film nebyl až tak špatný, ale mám takový pocit, že hra bude víc akčnější a hororovější než film. Doom mě ani nenudil, ale ani mě tak moc nenadchl, že bych si řekla: "Jo, zkouknu ještě víckrát." Upřímně, zkouknu, ale až se mi bude chtít, budu se nudit. Nebylo to špatný. Jen by to chtělo víc akce a střílení. Toť vše.

plakát

Nebezpečná rychlost (1994) 

Super film, dobré filmové obsazení. Napětí, atmosféra fakt se povedlo, dokonce i v některých scénách se mi tajil dech. A o tom by měly filmy být, hlavně ty akční.

plakát

Zombies: Den-D přichází (2008) 

Jak napovídá samotný název, horor je o zombíkách, ale ne o těch, kteří jsou pomalí, jenže o těch, kteří jsou rychlí a jakmile spatří živého člověka, tak se proti němu rozběhnou. Akce je tam dost, děj se vyvíjí taktéž dobře. Zhlédnutí hororu stojí za to.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Film Statečné srdce jsem viděla dvakrát, ale uznávám, že na film se dá dívat pořád dokola. Atmosféra ve filmu je dojemná. Všechno mě nadchlo, samostatný děj byl napjatý a i dojemný, udrželo mě se dívat až dokonce.

plakát

The Boy (2016) 

I když film přišel na svět v roce 2016, tak přijde mi, že je dobře natočený i co se týče lekacích efektů. Sice ke konci ten zvrat mi přijde rychlý, ale zase na druhou stranu je dobře, že to tak je. Dá se na co koukat. Patří u mě mezi oblíbené filmy. Doporučuji všem, kteří mají rádi mysteriózní filmy.

plakát

Metro (2013) 

Děj odehrávaný v Rusku, tragédie a filmové efekty jsou dobře sladěny, takže se vše dobře vyvíjí. Atmosféra mezi postavami je někdy i hustá, každopádně film se vydařil. Patří mezi mé oblíbené filmy.