Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Poslední recenze (42)

plakát

Polda - Smrt z bazaru (2022) (epizoda) 

Tak u tohohle dílu jsem příběh nějak skoro nedokázal vnímat, až ke konci ... bulil jsme jak malej, protože jsem něco podobného osobně zažil, jen s jinou károu (Ford Sierra 2.0i S, samozřejmě s Carevnou nesrovnatelné, ale taky jsem ji ořval ...), jen bohužel ten konec nebyl takhle hezkej. Ale co mě teda fest naštvalo, že si ti pitomí scénáristé ani nejsou schopni dohledat, kolik reálně stojí tohleto auto v tomto stavu! Reálná cena Volhy 21 v takto luxusním stavu je kolem půl milionu korun! Ostatně na zhruba tolik si jí cení i její současný majitel. Za kilo pade bych po ní skočil dvojitý salto i s vrutem a zatraceně bych se na tom napakoval! Ale jo, asi chápu, to by ten příběh asi hodně skomplikovalo (Michalův dluh v baru, výkupní/prodejní cena, cena zpětného nákupu. Dík za hezkej díl s janovým hepáčem! Reálný život je sice úplně jiný, ale aspoň ve filmu/seriálu si dobré konce užiji rád. Tak také proto plný počet hvězd. A pan Richard Genzer byl také krááásnej :- ).

plakát

Dáma a Král - Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (2018) (epizoda) 

Pět hvězd, mimo jiné kvůli mizerům, kteří to tady poplivávají. Ano, nerad se smiřuji s jiným směřováním seriálu a absencí M.Hádka, ale doufám v návrat, jak naznačuje linka s ním v podkresu. Nicméně první hvězda je za skvělou a nádhernou Terezu Hofovou, druhá je za otloukánka Jana Cinu, který tedy v tomto díle dostal slušný boro, třetí je za Martina Havelku, který je geniální vždy a ve všem (moc velká škoda je, že již odešel do hereckého nebe :- (  ), čtvrtá je za tématiku, protože western miluju a jedno westernové městečko jsem pomáhal budovat budovat a párkrát si v něm zahrál a ta pátá, ta je za příběh, protože přesně tohle se stalo! Myslím tím to, že z málem ráje v lůně Vysočiny, kam jezdili lidi (a já byl jeden z nich) budovat a stavět z lásky, zájmu a pro relax a odpočinek a kde si pak plnili svoje indiánské, traperrské, či osadnické sny a svoje postavičky nejen hráli v shows, ale také žili po dobu, co tam kempovali, či přebývali, z místa, které mělo své kouzlo a poetiku, udělal pan nový majitel hnusné, nevkusné a kýčovité peklo a megafabriku na prachy, kde už toho kouzla a geniálního génia loci nezůstala ani špetka. O které western city jde psát nebudu, ale myslím, že není vůbec těžké na to přijít. Tenhle díl mě fakt dostal, přiznávám. Vrátilo se mi toho víc, než jsem čekal. Až jsem zaslzel. A jedna zajímavost na závěr: Janek není vůbec vymyšlené jméno. Janek je (nebo alespoň býval, nevím, už jsem tam dloooouho nebyl) v Shikl´s Millu (největším western city u nás) jedním z prvotních otců - zakladatelů, místní sedlář, brašnář a řemenář, po večerech barman U hrobníka a v shows samozřejmě Hrobník sám. :- )

plakát

Král Škorpion - Bitva osudu (2012) 

První hvězda za Rona Pearlmana, druhá za Davea Bautistu, třetí za Kevina "Kimba" Slicea, čtvrtá za nádhernou Selinu Lo a pátá za divukrásnou Krystal Vee. ALE: první mínus hvězda za pekelněně příšerné fighty, druhá za absolutně nedotažené a nedůvěryhodné VFX a další efekty, třetí za kreténský mix všech možných dob, počínající akkadskou civilizací a konče renesancí, čtvrtá za diletantskou kameru a akce na placech a pátá za úplně strašného, vyžraného, jako hovado se hýbajícího a herecky absolutně nedůvěryhodného a celkově odporného Bostina Christophera (jakože Germán Olaf). To by mne zajímalo, kolik ptáků musel tenhle sobí hnusec přeblafnout, aby se dostal alespoň do takovéhoto Déčka. Nicméně, z toho by vycházela nula, tedy odpad. Ale jednu hvězdu dám - za dobrý kecy. Jinak strašná ztráta času a koukal jsem na to jen abych měl "splněno" ve Škorpióní sérii.

Poslední hodnocení (290)

1. MISE (2021) (seriál)

03.04.2024

Polda - Smrt z bazaru (2022) (epizoda) (S05E15)

16.05.2022

Street Kings (2008)

06.05.2022

Dáma a Král - Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (2018) (epizoda) (S03E04)

28.04.2022

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

07.02.2022

Ochránce (2021) (seriál)

28.01.2022

Hooper (1978)

19.01.2022

Minority Report (2002)

09.01.2022

Bratrstvo vlků - Hon na bestii (2001)

08.01.2022

Reklama