Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (165)

plakát

Menu (2022) 

Marku, Marku, viděl jsi někdy Delikatesy, protože tenhle rádoby bizár je prázdnej jak vysrknutá škeble

plakát

Víly z Inisherinu (2022) 

vyvolové, po 14 letech sem zase dostal výbornej nápad na film, dva kámoši už kámoši nejsou, jeden se bude kvůli tomu mrzačit, druhej je debil, bude to mít dvě hodinny a stejně dostanu 3 Oscary a všichni si sednou naprdel

plakát

Arvéd (2022) 

Arvéd je ambiciózní film, který stojí za to vidět už jen proto, že se vymyká průměrné české produkci, jen je škoda, že děj se až příliš podřídil dobrému zpracování (především zvuk a scénografie), které se ke konci filmu stává monotónně iritující a ve výsledku není patrné žádné sdělení, bez kterého je film nepřehlednou mozaikou nádherných střípků.

plakát

Jan Žižka (2022) odpad!

Kromě jalového scénáře, absenci napětí a byť jen náznaku gradace, ztrátu soudnosti při rozhodnutí natočit 80 % a více nejdražšího českého filmu v lese a ve tmě, nepovedené a nepřehledné souboje, je potřeba z hodnocení odečíst ještě hvězdu za závěrečné prohlášení, že Jan Žižka nebyl nikdy poražen, a to po té, co ho sami tvůrci nechali porazit hned třikrát: v souboji  s Torakem a jeho vojskem (život mu zachránila unesená Kateřina), v souboji s vlastními vojáky (život mu zachránil vesnický hoch) a v souboji s Torakem (život mu zachránila sebevraždou opět Kateřina).

plakát

John Wick 3 (2019) 

Samoúčelné násilí, nelogické přemisťování, nulové herecké výkony, a přesto tahle tupá smrtící podívaná baví.

plakát

Manželka a manžel (2017) 

Nejkritičtější momenty jako je soulož, nebo zavádění tamponu, jsou natočeny natolik citlivě a vkusně, že humor z nich šel sám od sebe, aniž by ho museli tlačit jak po dávce Imodia.

plakát

S láskou Vincent (2017) 

S láskou Vincent není nejlepším životopisným snímkem, jaký kdy byl natočen, ale už jen kvůli způsobu, jakým byl vytvořen, ho stojí za to vidět.

plakát

Vezmeš si mě, kámo? (2017) 

Samo o sobě by to byl krásny nekorektní skeč jak z Malé Velké Británie, ale takhle je to zbytečný celovečerák, co zaspal dobu.

plakát

Měsíc Jupitera (2017) 

Úvodní scéna točená na jediný záběr je dech beroucí a automobilová honička patří k nejlepším od dob Francouzské spojky.