Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

Neuvěřitelná strhující podívaná! Bravůrně natočený i zahraný film, který vás nepustí ze sedačky a po závěrečných titulkách zůstanete ještě hodinu nevěřícně sedět s otevřenou hubou a přemýšlet jak to jen dokázali... ne vážně, je to stará sračka, která pobaví i dnes ale 41.místo ze všech filmů, co kdy vyšli tomu určitě nepatří.

plakát

Pelíšky (1999) 

10. nejlepší film v historii lidstva! Tom Hanks a podobní mistři propásli příležitost a nezahráli si v tomto neskutečným filmu. Celý svět se už dlouhá léta snaží natočit něco, co by se Pelíškám mohlo rovnat ale ne a ne se jim to podařit. Možná kdyby si DiCaprio zahrál v nějakém filmu od Jana Hřebejka, tak by měl už oscara dávno.

plakát

Sex ve městě (1998) (seriál) odpad!

Sex ve městě je nejdelší televizní reklama na tampóny v historii lidstva. Carrie je strašně zábavná tím, že ráda kouří cigarety a miluje boty, Charlotte je taková slušňačka a to je strašná sranda, Miranda se často chová jako muž a díky tomu vznikají neuvěřitelně komické momenty a Samantha... prostě Samantha, stará šlapka, která je hrozně hustá tim, že se nechá každym ošukat a to z ní dělá frajerku na vysoké úrovni.