Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční
  • Horor

Pořady (7)

Re-Play

Re-Play (2009)

Já jsem hráč a tohle je pořad o hrách. ... Když nevím co zapařit.. Tak, mi s tím tento pořad s radostí poradí... Zajímá mě jak je videohra dobrá nebo špatná... Tento pořad mi to ukáže... Zkrátka jsem s ním jako hráč naprosto spokojený.

Tvoje tvář má známý hlas

Tvoje tvář má známý hlas (2016)

Každý sobotní nebo nedělní večer jsme se s rodinou sešli abychom společně koukali na Tvoje tvář má známý hlas. Když jsem při mé běžně prohlídce na ČSFD viděl poněkud nízké hodnocení tak jsem se zhrozil . No, nemají všichni lidé stejný názor :-( Mě osobně přišla tato soutěž vtipná a zábavná a navíc jsem díky ní objevil některé hudební interpreti nebo skupiny, které jsem předtím neznal. To přidávám k velkému plusu seriálu. A to není vše co bych vyzdvihl! Pochválil bych ještě (většinou) nádherné masky a dobré pěvecké výkony. Protože týden není dlouhý čas na trénování zpěvu. Překvapuje mě, že to zvládnou toho zpěváka tak dobře napodobit. Prý už tato soutěž skončila. Ach jo. Budu si muset najít o sobotách jinou zábavu. Budu na tebe vždy vzpomínat můj milovaný pořade!! Moje celkové hodnocení: 89% Obsazení: ?/10 (V každé řadě byli jíní. To bych musel každou řadu hodnotit zvlášť.) Hudba: ?/10 (No..Ehm.. To taky nebudu hodnotit.Z důvodu vypůjčené již hotové hudby. No... znělka byla dobrá.. Tadádá..) Kamera: 10/10 ( Nemám výhrady:-) Efekty: 10/10 Režie: 8/10

Tvůj souboj s divočinou

Tvůj souboj s divočinou (2019)

👍Na tenhle pořad jsem přišel jen náhodou a nelituji toho👍. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí, které jsem dříve nevěděl. V tomto pořadu se můžete sami rozhodovat jak bude pokračovat. Vždy vás Bear upozorní před velkým rozhodnutím ,, Your decision. You decide. What you reacon?" Většina mých rozhodnutí skončila neúspěchem🤣👌 Ehm.. Doufám, že bude i druhá série 😁 Dávám 9/10!!