Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (22)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Tak trochu jsem doufal, že čarodějnice a celkově mystično budou víc rozebrány, ale do takhle krátký stopáže se to snad ani nedalo. Rychle to utíkalo a bavil jsem se. Plus výstřih Gemmy Arteton byl prostě vynikající.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Pár let už to asi bude, co jsem naposled navštívil IMAX. 3D mě prostě netáhne. A když jsem se vydal na Avatar a Prometheus, tak mě to zas tolik nenadchlo. No ale teď to konečně přišlo! Z kina jsem odcházel s trikovým orgáčem. Efekty a epický bitky se v IMAXU skvěle vyjímaly. Těžko říct, jak by mě film bavil na normálním plátně, ale teď jsem fakt nadšenej. Nic na tom nezmění těch několik trapných klišé a hlavně odfláknuté postavy.

plakát

Ve stínu (2012) 

Dost se mi to líbilo a to navzdory tomu, že od třetiny filmu jsem znal vraha. Vůbec mi to na kvalitě neubíralo. Ústřední dvojice Trojan - Koch byla skvělá. Celé to bylo v prostředí, které se mi zamlouvalo a mělo to tu správnou atmosféru, jakou jsem si představoval. A protože jsem v poslední době neviděl moc povedených českých filmů, tak dávám plný počet.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Skvělá Helen, kterou jsem si hrozně oblíbil a vlastně si tenhle film pustil kvůli ni. No ale co tenhle film prostě vyvyšuje je Jack. Jeho čím dál víc stupidnější rituály mě dostavály do kolen. Ani chvíli jsme se nenudil. :)

plakát

Hatfieldovi a McCoyovi (2012) (seriál) 

Tak tohle bylo zkurveně dobrý! Krutý, bezcitný a špinavý. Přesně to, co jsem očekával. To napětí mezi Costnerem a Paxtonem by se dalo krájet. Nejvíc se mi ale líbil "Zlej" Frank (Andrew Howard), skvělá záporná postava. Prostě brilantní.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Dlouho jsem čekal a odpočítával, až tento film vstoupí do kin. Proto jsem si ho vychutnal v Gold Classu. Očekával jsem hodně a dostal jsem hodně. Epické zakončení podpořené naprosto úžasnou hudbou. Překonat Temnýho rytíře prostě nejde a srovnávat už vůbec ne. Bane fascinuje a mrazí od první scény. A další nový postavy? Gordon-Levitt skvělej, ten kluk se mi líbí čím dál víc. Catwoman též výborná. Závěrečnou bitku a čtení poslední vůle bych si mohl pouštět pořád. "It doesnt matter who we are, what matters is our plan."

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

Dlouho jsem nebyl tak vytočenej u nějakýho filmu. Těšil jsem se na pokračování, i když jsem věděl, že to s největší pravděpodobností nemá šanci překonat první díl, který byl bezkonkurenční. Ale tohle? Film, který má těžit z akce a má tak na hovno střih? Z akce jsem si neužil ani jednu scénu. A myslím, že nebudu sám. Přesto zápletka a veškeré momenty s ní mě bavily a konec byl taky super. Co se dá dělat no.

plakát

Kmotr II (1974) 

O proti jedničce suverénější, vyzrálejší a krutější Al Pacino. K tomu můj oblíbený Robert De Niro a jeho první Oscar. Paradoxně mu prospělo, že roli Sonnyho nedostal. Protože mladýho Vita zahrál výborně! Absence Branda to trochu kazí, ale i tak je to pro mě nejlepší díl.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Western není zrovna můj šálek kávy, ale herecké obsazení mě oslovilo a v tomhle ohledu jsem vážně nelitoval. Herecké postavy a jejich zahrání bylo výtečné. Každopádně mi to kazí konec. Sice překvapil, ale dost negativně. Tohle bych prostě od krutého westernu, na který si celou dobu hraje, nečekal.